Helsinki | Marski by Scandic

Kategorija :
Odredište :
Helsinki
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Marski by Scandic


od 1.705 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Osobe s invaliditetom Osobe s invaliditetom
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci
  • Fitness Fitness

Općenito

Marski by Scandic, prvi hotel s potpisom, prepun je urbanog zvuka s finskim zavojima na najboljoj lokaciji u centru Helsinkija. Fascinantna atmosfera i nadahnjujuća usluga pozivaju vas da provedete vrijeme u gradu koliko želite. Sve usluge i znamenitosti grada su u blizini, a javni prijevoz povoljno vas vodi do avantura izvan centra grada. Hotel ima recepciju, lift i pub. Gostima je na raspolaganju zatvoreni bazen, sauna, solarij i fitnes.

Sobe

Prvoklasni hotel ima ukupno 289 soba na 8 katova. Odabir soba je svestran i vaše mogućnosti uključuju sve, od luksuznih apartmana i soba sa saunom do prostorija bez prozora u kojima gradski zvukovi neće ometati vaš san. Kreveti su posebno udobni, a izbor jastuka je opsežan. Sve sobe imaju jedinstveni, lijepi i bezvremenski dekor, dvostruke madrace, izbor jastuka i Marski vlastiti visokokvalitetni proizvodi za kupaonicu. Gosti mogu birati smještaj od klasičnih soba veličine 17 – 26m2 sve do Prostranijih soba od 27 do 48m2 te suitea od 56 do 67m2. Velike prostrane sobe odlične su za provođenje vremena, dok mirne spavaće sobe bez prozora osiguravaju ugodan san. Luksuzni Marski apartman jamči savršen boravak u hotelu. Dnevne sobe, koje se sastoje od tri hotelske sobe zajedno, mogu ugostiti veću grupu prijatelja ili obitelji - kombinirati ili zatvoriti s povezanim vratima i stvoriti vrijeme zajedno ili sami, po želji.
Ukusno namještene sobe opremljene su vlastitom kupaonicom, sušilom za kosu, telefonom s izravnim biranjem, satelitskom / kablovskom televizijom, minibarom i sefom za najam. Na raspolaganju su sobe s invaliditetom.

Prehrana

U hotelu Marski možete uživati u posebnom buffetu za doručak u prekrasnom okruženju. Doručak se poslužuje svakodnevno, a dobra vijest je da se poslužuje do podneva vikendom.

Kulinarika

Restorani našeg hotela dizajnirani su za goste i domaće ljude. U restoranu možete isprobati finske klasike s međunarodnim zaokretom. Udoban restoran Kuusi Palaa s najboljom lokacijom u gradu nudi finske okuse modernog okusa. Obrok u novom restoranu Marski je društvena aktivnost, puna iskustava i iznenađenja. Legendarni Marski bar spada u elitu koktel barova u centru grada Helsinkija. Bar šarmira svojim jelovnikom s pićima, nadahnutim finskom prirodom. Jelovnik sezonskih pića i lokalni proizvedeni sastojci nude uzbudljiva iskustva s okusom koja ispoljavaju finski okus. Kavana na razini ulice iskušava prolaznike mirisom svježe pečene kave. Marski kafić nudi brzo polaganje za putnike, razgledanje grickalica za turiste, opušteni doručak za one koji ga olako uzimaju ili savršenu kavu za sastanak.

Sadržaji

Sadržaji hotela su osvježavajuća alternativa u gradskoj ponudi. Uz pružanje inspirativnih sadržaja za sastanke, Marski se može pretvoriti u savršeno okruženje za koktel događanja, radionice ili nezaboravne start-offe. Nevjerojatni apartman za opuštanje s teretanom i saunom, kao i satovi vježbanja, besplatni za goste hotela, olakšavaju vam život i čine se osvježenijim.

Marski by Scandic