Helsinki | Hotel Kämp

Kategorija :
Odredište :
Helsinki
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel Kämp


od 2.180 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

S posebnim naglaskom na detalje, časni šarm 19. stoljeća sačuvan je u povijesnom hotelu Kämp. Vodeći hotel od glavnog grada, idealno, središnje mjesto. Ovaj povijesni luksuzni hotel, koji je važan dio finske povijesti, je izvanredan primjer elegancije u neoklasičnom stilu. Tradicionalna kuća je već bila prvi izbor za pripadnike kraljevskih obitelji, predsjednike, poznate umjetnike i poslovne ljude. Na odličnom, središnjem mjestu izravno nasuprot Esplanadi-Parkova, možete istražiti odavde glavne atrakcije u glavnom gradu Finske kao predsjedničku palaču ili na tržnicu pješice. Gosti se mogu opustiti u spa centru hotela Kamp sa saunom, parnom kupelji i modernom teretanom (masaže i tretmani uz nadoplatu). Garaža EUR 39 / dan. Zračna luka Helsinki Airport je udaljena oko 17 km.

Sobe

U 179 pojedinačnim sobama zrači sjaj s kraja 19. stoljeća i imaju sve moderne pogodnosti koje očekuje uviđavan putnik. Mramorna kupaonica sa odvojenim tušem, sušilom za kosu, ogrtačima za kupanje, SAT TV, telefon, Wi-Fi, mini bar, sef, klima uređaj / grijanje.

-Deluxe Room (133) otprilike 33 četvornih metara: S bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta i prostor za sjedenje sa stolicama i otomanom.
-Executive Room (31) 37 metara kvadratnih: Prostrana, sa velikim stolom.

Prehrana

Buffet doručak uključen.

Kulinarika

Započnite dan u najboljoj taverni Kämp, koja ima širok buffet izbor toplih i hladnih jela. U večernjim satima imate izbor: Izbornik Taverne kreće od regionalnih specijaliteta do međunarodnih jela, moderan restoran Yume nudi azijske specijalitete. Pića su dostupna tijekom cijelog dana u Kämp Bar-u.

Hotel Kämp