Hamburg | The Westin Hamburg

Kategorija :
Odredište :
Hamburg
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

The Westin Hamburg


od 1.250 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Kad se probudite, vaš pogled luta lukom i gradom. Gosti hotela Westin Hamburg doživljavaju ulaz u svijet iz nove perspektive i uživaju u prvoklasnoj udobnosti. Zimi 2016. otvorio se Westin Hamburg u zadivljujućoj zgradi Elbphilharmonie i očarava svojom sjajnom pozicijom u luci Hamburg, u neposrednoj blizini povijesne četvrti skladišta i glazbenih kuća. Gosti hotela mogu očekivati živo iskustvo s panoramskim pogledom na HafenCity i grad, kulinarskim delicijama i opuštanjem u 1200 m2 elegantnog wellness prostora koji sadrži zatvoreni bazen, saunu, parnu kupelj, solarij, senzorne tuševe te 6 soba za tretman. Garaža (uz naknadu, na zahtjev). Glavni željeznički kolodvor udaljen je oko 2 km, a zračna luka oko 13 km.

Sobe

Sve 244sobe i apartmani dizajnirani su u purističkom dizajnu i nude maksimalnuudobnost. Panoramski pogled s prozora od poda do stropa fantastičan je i stvaraatmosferu nalik brodu. Sve jedinice imaju kupaonicu s odvojenim tušem i kadom,sušilom za kosu, TV-om, WiFi (besplatno), sadržajima za pripremu kave i čaja,minibarom, sefom i klimatizacijom.

Deluxe City, cca 30 m2: Udobna dvokrevetna soba s pogledom na grad.

Premium City, cca 30 m2: na višim katovima sa panoramskim pogledom.

Premium Waterfront, cca 43 m²: Pogled na luku i Elbu.

Elbphilharmonie Studio, cca 46 m²: kombinirani dnevni i spavaći dio s pogledom na grad.

Elbphilharmonie Suite, cca 61 m²: odvojeni dnevni boravak i spavaća soba s panoramskim pogledom.

Kulinarika

Kreativne delicije i regionalni specijaliteti, pripremljeni uz svježe i sezonske proizvode, očekuju goste u restoranu. Bar u hotelu Westin nudi kozmopolitsku atmosferu koja vas poziva da savršeno završite dan maštovitim kreacijama. Prehrana: buffet doručak uključen

Beauty and Wellness

Izađite iz stresne svakodnevice i povratite energiju s nama. Visoko iznad luke Hamburg na 6. katu Kaispeichera u koncertnoj dvorani Elbphilharmonie, imate bezbroj mogućnosti: Započnite dan na trkačkoj stazi u našem 24-satnom fitness studiju i zatim zaronite u 20-metarski zatvoreni bazen. Preporučujemo vam da uživate u lijepom čaju u našem čajnom salonu s pogledom, lutate lukom Hamburg ili ostanete na našem balkonu i slušate zvukove luke. Ne možete odoljeti masaži ili tretmanu lica? Spa očarava sa šest soba za tretmane, finskom saunom od 90 stupnjeva, bio saunom od 70 stupnjeva ili rezervirajte ekskluzivni privatni apartman s parnom kupelji, whirpoolom, nebeskim salonom za opuštanje i vlastitom saunom. Na velikodušnoj površini od 1300 četvornih metara, lječilište ne nudi samo gostima hotela priliku da se ojačaju i regeneriraju. Više ste nego dobrodošli da koristite našu dnevnu Spa ulaznicu i uronite u naše toplice usred živahne luke.

The Westin Hamburg