Kategorija :
Odredište :
Hamburg
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

THE FONTENAY


od 1.830 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci

Općenito

FONTENAY je slika suvremenog Hamburga - otvorena, kozmopolitska i gostoljubiva. Bezvremenska moderna arhitektura i inovativni, skulpturalni dizajn karakteriziraju novi luksuzni hotel. Od apsolutnog premium mjesta do izdašne konstrukcije s odmarališnim karakterom do najvišeg mogućeg koncepta usluge - Hamburgova figura u pogledu luksuznih hotela uvjerljiva je u svakom pogledu. Godine 1816. hamburški brodski agent John Fontenay kupio je imanje na obali jezera Alster, na kojem se u proljeće 2018. otvorio THE FONTENAY Hamburg u srcu grada. Fina i tiha adresa nalazi se u parku direktno na planinarskoj stazi Alster, koja vodi do restorana, trendi četvrti, centra grada i HafenCity pješice. Moderna zgrada sastavljena od tri međusobno povezana kruga s zakrivljenim trupom i krovom, čije srce tvori ostakljeno dvorište zasađeno drvećem i atrij visok 27 metara. Krovni krajolik na 6. katu sadrži spa centar od 1.000 m2 s unutarnjim vanjskim bazenom od 20 metara, panoramskom sobom za opuštanje, sunčanom terasom, saunom, parnom kupeljom, fitnes prostorom i privatnim spa apartmanom, kao i 5 soba za tretmane (tretmani uz naknadu). Željeznički kolodvor udaljen je oko 2,5 km, a zračna luka oko 10 km.

Sobe

130 soba i apartmana s dizajnerskim namještajem,finim parketom, kupaonica od prirodnog pješčenjaka s kadom i / ili tušem,odvojenim wc-om, sušilom za kosu i ogrtačem. Uz to, telefon, TV s HDMI vezom,WiFi (besplatno), aparat za kavu, minibar (izbor pića bez naknade) i klimauređaj te balkon s prekrasnim pogledom.

Fontenay Deluxe, cca 43-45 m2: luksuznadvokrevetna soba.

Fontenay Premier, cca 43-45 m2: na 4. i 5.katu.

Fontenay Deluxe Alsterblick, cca 43-45 qm: Pogled na Alster.

Executive Suite, cca 72 m2: odvojeni dnevniboravak i spavaći dio.

Panorama Suite, cca 93 m2: Velikodušan sodvojenim dnevnim / spavaćim prostorom i velikim balkonom do Alstera.

Kulinarika

Gurmanski restoran Lakeside, koji je dobio 1 Michelinovu zvjezdicu, i lagano preplavljen vrtni restoran Parkview s ljetnom terasom obećavaju najviše užitke. Atrium Lounge nudi popodnevni čaj, kavu i lagane zalogaje. Bar Fontenay sa spektakularnim 320° pogledom na Alster također nudi ukusna pića na prekrasnoj terasi. Prehrana: doručak uključen.

THE FONTENAY