Hamburg | Park Hyatt Hamburg

Kategorija :
Odredište :
Hamburg
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Park Hyatt Hamburg


od 980 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci
  • Fitness Fitness

Općenito

Ova poznata adresa na središnjem mjestu kombinira pomorski šarm i hanzeatsku eleganciju. Moderna oprema i bezvremenski dizajn maze pronicljive putnike. Park Hyatt Hamburg nalazi se izravno na čuvenoj Mönckebergstraße u povijesnom „Levantehausu“, bivšoj poslovnoj zgradi. Gosti su dobrodošli u elegantno predvorje. Izvrsni hotel nudi restoran, bar i salon. Spa centar i fitness centar „Club Olympus“, zatvoreni bazen (20 m), whirpool, sauna, parna kupelj, fitness studio, masaža i tretmani (uz nadoplatu). Trgovačke ulice, kulturne atrakcije i Alster nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Zračna luka udaljena je oko 17 km, a glavni željeznički kolodvor udaljen je oko 200 m.

Sobe

252 sobe su namještene u klasičnom,modernom dizajnu. Dizajn interijera karakteriziraju prirodni materijali kojistvaraju domaću atmosferu. Udobne sobe opremljene su najnovijom komunikacijskomtehnologijom. Mramorna kupaonica s kišnim tušem, sušilom za kosu, ogrtačem, HDTV, Sky programima, telefonom, WiFi (bez naknade), priborom za pripremu kave ičaja, glačalom i daskom za peglanje, sefom, minibarom i klima uređajem.

Park Room, cca 32 m2: queen, king ili dvaodvojena kreveta, s pogledom na unutarnje dvorište, Bugenhagenstrasse iliMönckebergstrasse.

Club Room, cca 32 m²: na 7. katu i pristupVIP salonu sa dnevnim bezalkoholnim pićima, kanapeima i vinom u večernjimsatima.

Park apartman, cca 56 m2: s odvojenimdnevnim boravkom i spavaćom sobom. Pristup VIP salonu.

Kulinarika

U restoranu Apples poslužuju se regionalna jela. Restoran ima ljetnu terasu i bar sa salonom za pušače. Park Lounge, "dnevna soba" hotela, plijeni vas specijalitetima od kave i kolačima iz vlastite slastičarnice. U Apple Baru, voditelj bara miješa omiljeni koktel svakog gosta. Prehrana: buffet doručak uključen u Appleov restoran ili u kontinentalnom doručku Club Room u VIP salonu.

Park Hyatt Hamburg