Hamburg | Le Méridien Hamburg

Kategorija :
Odredište :
Hamburg
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Le Méridien Hamburg


od 1.255 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Boravak u modernom hotelu: Le Méridien Hamburg dočekuje goste u lučkom gradu Hamburgu točno na vodi. Bilo s obitelji ili u intimnom druženju - veselite se boravku punom uzbudljivih iskustava i opuštanja. Hotel se nalazi na ekskluzivnom mjestu u popularnoj hamburškoj trendi četvrti, sadrži moderne sobe te nudi izvrsnu gastronomiju u hotelskom restoranu kao I veliko wellness područje s nekoliko sadržaja za opuštanje. Le Méridien Hamburg svojim suvremenim šikom impresionira i izvana i iznutra. Gosti se primaju u sofisticiranom i istovremeno ugodnom predvorju sa šankom. U unutrašnjosti hotela odlikuju lagana, diskretna shema boja, stilski elementi interijera i ogromne staklene površine koje ne samo da omogućuju ulazak blage hamburške svjetlosti, već i puno grandioznog izgleda odobrenje za obrise i Alster. Imate besplatan bežični pristup internetu u cijelom hotelu.

Položaj

Hamburški hotel Le Méridien dočekuje vas s ekskluzivnim pogledom na vanjski alster. Smješten usred trendi četvrti St. Georg, veliko je sidrište za one koji uživaju u izlasku. Le Méridien Hamburg nalazi se na samo 20 minuta vožnje od zračne luke. Najbliža podzemna stanica udaljena je oko 15 minuta hoda.

Sobe

Na odmoru u Le Méridien Hamburg čeka vas ukupno 275 modernih soba i apartmana. Svaki smještaj sjaji s morskim elementima koji odaju sobe tipičan hanezijski dodir. Smještaj sadrži kadu, ogrtač, opremu za pravljenje kave i čaja, LED TV, WiFi (besplatno), priključnu stanicu za iPod, sef i klima uređaj. Executive Lake View (cca 38 m²): Udobna dvokrevetna soba s pogledom na Alster. Urban Suite City View (cca 69 m2): kombinirani dnevni boravak i spavaća soba s pogledom na grad.

Kulinarika

Luksuzni hotel na vanjskom Alsteru nudi svojim gostima vrhunske kulinarske delicije, kombinirajući tradicionalnu s kreativnom i modernom kuhinjom. Tijekom boravka u Le Méridien Hamburg, doručak je uključen u noćenje. U restoranu hotela možete kušati prvoklasne odreske s roštilja Southbend, vrhunske riblje specijalitete i još mnogo toga - kako iz regionalne tako i iz međunarodne kuhinje. Restoran postiže fantastičan panoramski pogled na obris i obližnje jezero Alster. Otvoren je za vas cijeli dan.

Beauty and Wellness

Oni koji se žele opustiti vole se opustiti u udobnom wellness dijelu kuće veličine 450 četvornih metara. U Spa-centru Emotion posjetite parnu kupelj umirujuće, uživajte u nježnim masažnim efektima whirlpoola ili se opustite u sauni. Ako se želite baviti sportom, plivajte nekoliko krugova u dobro održavanom bazenu.

Le Méridien Hamburg