Hamburg | Hotel Louis C. Jacob

Kategorija :
Odredište :
Hamburg
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel Louis C. Jacob


od 1.230 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci

Općenito

Louis C. Jacob pravi je komad Hamburga s najljepšim pogledom na Elbu. Šarmantan, opušten, neosjetljiv. Svatko tko je bio ovdje dolazi iznova i iznova. Louis C. Jacob jedna je od glavnih adresa u Hamburgu. To je moderna udobnost na mjestu koje oduzima dah. Hotel am Elbstrom gostima nudi na poznatoj lipa terasi fantastičan pogled na Elbe i priliku da pozdrave dolazne i odlazne brodove. To je mjesto za goste koji cijene plemeniti stil hanezijske privatne kuće koja se predstavlja kozmopolitskom i liberalnom. Ima gurmanski restoran sa terasom, vinski bar, bar, dnevni boravak, povijesni ledeni podrum, spa centar, fitnes opremu i saunu (tretmani uz nadoplatu). Garaža (25 EUR / dan). Zračna luka Hamburg-Fuhlsbüttel udaljena je oko 18 km.

Sobe

84 sobe i apartmani su individualnonamješteni i kombiniraju eleganciju hamburške trgovačke kuće s udobnošću današnjice.Smještaj je opremljen finim drvenim pločama i ručno tkanim tepihom, prostranimormarima, kupaonicom, sušilom za kosu, ogrtačem, TV-om, telefonom, WiFi(besplatno), Nespresso mašinom, minibarom, sefom i klima uređajem.

Deluxe, cca 29-33 m²: Udobna dvokrevetnasoba.

Deluxe Garden,  cca 33-41 m2: s balkonom ili lođom i pogledomna vrt.

Elbzimmer, cca 34 m²: Pogled na Elbu.

Suite,cca 60 m2: odvojeni dnevni boravak /spavaća soba, sa kopnene strane.

Kulinarika

Restoran Jacobs s dvije Michelinove zvjezdice i susjednom terasom od lipe jedan je od najboljih u gradu već desetljećima. Fascinantni regionalni proizvodi beskompromisne kvalitete, precizne izrade i moderne tehnike pripreme su vrhunac moderne interpretacije francuskih jela. Prehrana: buffet doručak uključen

Hotel Louis C. Jacob