Hamburg | Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten

Kategorija :
Odredište :
Hamburg
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten


od 1.691 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Smješten direktno na Inner Alster jezeru, tradicionalni hotel više od 117 godina. Savršen primjer Hanzeatske tradicije i individualnosti, elegancije, nenametljivog šarma i besprijekorne usluge. Ovaj tradicionalni hotel se nalazi u srcu grada, direktno na unutarnjem dijelu Alster-a samo nekoliko koraka udaljeno od Državne opere i elegantnih shopping arkada. Nakon opsežne obnove u posljednjih nekoliko godina, hotel je uspjeo postaviti izuzetnu povijesnu atmosferu s trendi i šik priborom na sceni. Topla i nenametljiva usluga razlikuje ovaj Grand Hotel od drugih. Hotel ima spa & wellness centar sa terasom, uključujući bar iznad Krovova Hamburga, novi fitness centar, sobu za tretmane, saunu, parnu kupelj i masaže za naknadu i tretmane. Garaža (EUR 29 po danu). Željeznička stanica je udaljena oko 2 km, do zračne luke ima oko 12 km.

Sobe

Sve 156 sobe i apartmani su novouređeni i predstavljeni u privlačnom mladom i veselom dizajnu. S kadom, odvojenom tuš kabinom, ogrtačima, TV-om, telefonom, DVD player-om, bežičnim pristupom internetu (besplatno), iPod docking station-om, aparatom za kavu Nespresso, mini bar-om, sefom i klima uređajem.

-Fairmont Jednokrevetna Soba (20) oko 25 četvornih metara: s queen size krevetom i pogledom na vrt.
-Deluxe (75) oko 37 četvornih metara: Komforna dvokrevetna soba s pogledom na dvorište.
-Junior Suite Alster (5) 50-55 m²: Kombinirani dnevni boravak i spavaća soba s pogledom na unutarnji Alster.

Prehrana

Buffet doručak uključen.

Kulinarika

Odličan restoran Haerlin je jedan od vodećih gurmanskih restoranana (2 Michelinove zvjezdice) u Njemačkoj, nudi klasične francuske kuhinje, Roštilj-Godišnja Doba uz jela, regionalni specijaliteti pogotovo s roštilja. U kafiću ELKA sezonski doručak. U dnevnom boravku je srce od hotela i nudi tradicionalni popodnevni čaj. Na Jahreszeiten-Terasi na Binnenalster-u Gosti mogu pojesti lagani ručak ili popiti čašu vina. Condi Lounge i 2 bara upotpunjuju kulinarski portfelj.

Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten