Kategorija :
Odredište :
Halkidiki
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Sani Dunes


od 2.543 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran

Općenito

Novi dragulj u Sani Resortu - život plaže ispunjava visoku kvalitetu elegancije. Ekskluzivni Spa, privatna plaža, bazeni i bogata gastronomska ponuda čine Sani Dunes najboljom adresom u Egeju. HOTEL Sani Dunes otvoren je u lipnju 2017. godine kao peti hotel u rekreacijskom raju Sani Resorts, koji je okružen borovom šumom i izravno na 7 km dugoj, lijepoj pješčanoj plaži. Elegantnost mediteranskog stila visoke kvalitete i sofisticirani ambijent očekuju posjetitelje Sani Dunes-a koji nudi 3 restorana i nekoliko barova, privatnu plažu s kišobranima i ležaljkama, grijani unutarnji i vanjski bazen te ekskluzivni Spa. Od 2018. godine, djeca svih dobnih skupina su dobrodošla i zabavljat će se u širokom rasponu aktivnosti u slobodno vrijeme kao i odrasli. Ostale trgovine, butici, 22 restorana i barovi, bežični internet (bez naplate), te kafići i konobe dostupni su gostima u objektu Sani Resorta (usluga prijevoza u resortu). Nea Fokea je udaljena 8 km, a zračna luka Soluna udaljena je 85 km.

Sobe

146 modernih soba i apartmana uvjeravaju svojim elegantnim i ekskluzivnim namještajem u prirodnim bojama. Svi imaju terasu s ležaljkama, stolovima i stolicama. Opremljeni su kupaonicom s tušem, sušilom za kosu, ogrtačem, TV-om sa satelitskim programima (flat screen), bežičnim internetom (bez nadoplate), CD / DVD uređajem, stanicom za iPod, aparatom za pripremu čaja / kave, Nespresso aparatom za kavu, sefom, mini barom i klima uređajem.

-Double Room: 33 metara kvadratnih,udobna dvokrevetna soba s terasom, privatni vrt (vanjska površina cca 30 metara kvadratnih) i pogled na bazen.

-Marina Junior Suite (10) cca 40 metara kvadratnih: Kombinirani dnevni / spavaći prostor, kupaonica s kadom, odvojen tuš, terasa (cca 35 metara kvadratnih) i pogled na luku.

-Deluxe Junior Suite Private Garden Sea View (20) cca 44 metara kvadratnih: U prvom redu plaže s terasom i vrtom (vanjska površina cca 40 metara kvadratnih). Pogled na more.

-Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front (6) cca 44 metara kvadratnih: S izravnim pristupom do plaže i terasom i vrtom (vanjska površina oko 30 metara kvadratnih).

-Deluxe One Bedroom Suite Grand Balcony Sea View (12) cca 51 metara kvadratnih: Dnevni i spavaći prostor odvojeni kliznim vratima, veliki balkon (cca 30 metara kvadratnih) i pogled na more.

-Deluxe One Bedroom Suite Grand Balcony Beach Front (4) cca 51 metara kvadratnih: ležaljke uz plažu na samoj plaži.

Prehrana

Polupansion uključuje doručak i večeru od 3 slijeda u odabranim restoranima Sani Resort-a. Kod rezerviranog punog pansiona je uključen dodatni ručak.

Kulinarika

Freso iznenađuje u inovativnoj talijanskoj kuhinji, restoran Dunes s mediteranskim jelima - s pogledom na bazen. Doručak, ručak i večera poslužuju se odmah na plaži u Beach Houseu i Baru. Pool Bar poslužuje pića. U Sani Resortu nalaze se 22 restorana i bara.

Beauty and Wellness

Ekskluzivni D Spa ima šest soba za tretmane, kao i parni suite s parnom sobom, jacuzzi, posebnu kabinu za tajlandske masaže. Tu je i sauna, hamam i senzorni tuš. Za naknadu: tretmani i masaže.

Sani Dunes