Halkidiki | Eagles Villas

Kategorija :
Odredište :
Halkidiki
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Eagles Villas


od 3.840 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Novi luksuzni vila kompleks s privatnim bazenima iznad popularnog mjesta Eagles Palace s prekrasnim pogledom na more. Oaza mira s puno privatnosti u prekrasnom krajoliku. U ljeto 2017. godine, vrlo popularno i dobro održavano ljetovalište Eagles Palace koje je bilo jako popularno dugi niz godina, nadopunjeno je luksuznim odmaralištem sa vilama na prekrasnoj privatnoj uvali na šumovitom poluotoku svete planine Athos. Nalazi se usred mediteranskih vrtova i maslinika. Ključni element ovdje je prekrasan pogled na Egejsko more. Elegantna, suvremena arhitektura mjesta kombinira ekskluzivni mediteranski dizajn s najvećom udobnošću. Osim vila s privatnim bazenima, središnje područje nudi glavnu kuću s restoranom, barom i salonom, fitness centar, unutarnji i vanjski bazen i zasjenjen dječji bazen u Kid's Clubu. Gosti mogu koristiti Kids Club (neki uz naknadu), kao i batler uslugu i 24-satnu uslugu klupskog automobila do prekrasne pješčane plaže. Naravno, svi sadržaji Eagles Palace-a mogu se dijeliti. 110 km do zračne luke Solun.

Sobe

40 luksuznih vila imaju privatne bazene i zapanjujuće poglede preko vrtova do azurno plavog mora. Sve su opremljene tuš kabinom, neke imaju zasebnu kadu, vanjski tuš na terasi, ogrtač, sušilo za kosu, TV, bežični internet (bez naplate), mini bar, sef, klima uređaj i čajnu kuhinju.

-Junior Pool Villa (8) cca 65 metara kvadratnih: kombinirani dnevni boravak i spavaća soba.

-Junior Pool Villa Private Garden (4) cca 65 metara kvadratnih: s velikim vrtom (cca 30 metara kvadratnih).

-Ocean One Bedroom Pool Villa (13) cca 90 metara kvadratnih: Odvojeni dnevni i spavaći prostor.

-Ocean One Bedroom Pool Villa Private Garden (7) cca 90 metara kvadratnih: S velikim vrtom (cca 30 metara kvadratnih).

-Residential Two Bedroom Pool Villa (6) cca 140 metara kvadratnih: s jednim dnevnim boravkom i dvije spavaće sobe.

-Residential Two Bedroom Pool Villa Private Garden (2) cca 140 metara kvadratnih: S velikim vrtom (cca 30 metara kvadratnih).

Prehrana

Švedski stol za doručak uključen. Kod rezerviranog polupansiona uvečer, možete naručiti švedski stol u glavnom restoranu ili Dine Around u svih 6 restorana Eagles Villas-a i Eagles Palace-a.

Kulinarika

Uz 4 restorana i 4 bara sestrinskog hotela Eagle Palace, Eagles Villas ima 2 restorana i bar u svojoj glavnoj zgradi (neki restorani otvoreni samo od lipnja do rujna). Restoran sa specijalitetima Eleonas nudi kulinarske doživljaje na najvišoj razini. Lofos nudi bogati buffet doručak i izvrsne kulinarske užitke u večernjim satima. Cjelodnevna jela i pića poslužuju se u Cabin-u koji gleda na more. Na zahtjev i uz naknadu, obroci se mogu poslužiti i u privatnoj vili.

Beauty and Wellness

Gosti Eagles Villas-a mogu koristiti vrhunski Eagles Spa by ELEMIS u susjednom Eagles Palace-u. Pored prvoklasnog raspona tretmana i masaža, prostrani prostor sa saunom s unutarnjim bazenom nudi dovoljno prostora za opuštanje.

Sport i slobodno vrijeme

Fitness centar, 2 teniska terena, degustacija vina. Osim toga, gostima vila su na raspolaganju svi sportski sadržaji i vlastita jahta Eagles Palace-a (djelomice za naknadu).

Eagles Villas