Elmau | Schloss Elmau Luxury Spa, Retreat & Cultural Hideaway

Kategorija :
Odredište :
Elmau
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Schloss Elmau Luxury Spa, Retreat & Cultural Hideaway


na upit


Rezerviraj

  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Schloss Elmau je veličanstven na Wettersteinplatz-u na visini od 1.000 metara. Okom se može vidjeti: snijeg zemljišta zimi, zelene livade ljeti, prekrasne šume u svim godišnjim dobima. Schloss Elmau je sam u širokoj i netaknutoj dolini neodoljive ljepote podno impozantne Wettersteinwand-a južno od Garmisch-Partenkirchena. Labirint i jasna arhitektura pametno kombiniraju staru i novu, kao i vanjski netaknuti svijet, moderni interijer. Od 2015. je u neposrednoj blizini dvorca, Retiro, koji gostima nudi dodatnu dimenziju slobode i sigurnosti. Ukupno 9 restorana nude Gourmet Art za svakoga. Različiti wellness sadržaji u dvorcu na ukupno 7.000 kvadratnih metara nude potpuni odmor bez djece i neograničenu radost s djecom. Ostale ponude uključuju nekoliko knjižnica i salona. Popularna tradicija su gotovo svakodnevna glazbena ili književna događanja na najvišoj međunarodnoj razini uzbuđenja, kao i opsežni sportski sadržaji. Iskusan tim potiče u dječjem klubu maštu i kreativnost. Garaža (15 eura po danu). Garmisch-Partenkirchen je udaljen oko 12 km, München 100 km, Innsbruck oko 40 km.

Sobe

115 soba i apartmana u dvorcu su individualno uređeni, moderno i udobno u isto vrijeme. Gostima će se naći 47 i više smještajnih jedinica iz snova. S kupaonicom, ogrtačima, king size krevetom, TV-om, telefon-om, radiom, Bose audio sustavom s iPod priključkom, mini barom i sefom.

-Double Deluxe (6) oko 33 metara kvadratnih: Komforna dvokrevetna soba.
-Junior Suite Deluxe (9), približno 40-44 četvornih metara: kombinirani dnevni boravak / spavaća soba, kupaonica s kadom i tušem, jug ili zapad.
-Junior Suite Deluxe XL Balkon (6) oko 40 kvadratnih metara: Osim s balkonom.
-Junior Suite Retreat (15) cca 61 metara kvadratnih: Kombinirani dnevni boravak i spavaća soba, odvojeni WC, balkon okrenut na jug s pogledom na planine.
-Summit Suite Retreat (6) cca 125 metara kvadratnih: dnevni boravak i 2 spavaće sobe, velika kupaonica, 2 odvojena WC-a, garderoba, balkon.

Prehrana

Uključen Polupansion uključuje buffet doručak i Dine Around - kredit od 50 EUR po odrasloj osobi / dan, koji se može iskoristiti u svim restoranima. Osim toga, svakodnevno kolači i voće u sali za čaj i Library Lounge-u i ponoćna lagana jela u baru.

Kulinarika

Izaberite između à la carte gurmanskog restorana Luce d`Oro (1 Michelin zvjezdica), à la carte restorana Fidelio, buffet restorana La Salle ili fondue-a u Kaminstüberl-u. Osim toga, restorani Summit i Tutto Mondo nude ukusne poslastice. Udobna sjedala, gostima će se naći sala za čaj, kamin bar ili Library Lounge.

Beauty and Wellness

Badehouse Spa i orijentalni hamam su oaze savršene za mir isključivo za odrasle. 4 saune, Lady Spa, 25 m krovni lap bazen (30 ° C), bazen s morskom vodom, bazen za opuštanje, 15 soba za tretmane, yoga / pilates, fitnes dvorana, programske aktivnosti, spa restoran. Ovi sadržaji stoje na raspolaganju Family Spa-u i Nature Spa-u i u velikodušnom Shantigiri Spa-u. Za naknadu: tretmani, masaže, frizerski salon.

Sport i slobodno vrijeme

30 km zimskih pješačkih staza i 20 km cross-country staza se nalazi neposredno uz hotel. Kranzberg skijalište je udaljeno oko 10 min. Besplatni shuttle na određeno vrijeme do skijaških područja Garmisch-Mittenwald i Seefeld. Naknada: vožnje saonicama, škola skijanja i najam.

Schloss Elmau Luxury Spa, Retreat & Cultural Hideaway