Düsseldorf | Hyatt Regency Düsseldorf

Kategorija :
Odredište :
Düsseldorf
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hyatt Regency Düsseldorf


od 1.203 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci
  • Fitness Fitness

Općenito

Moderan hotel smješten je na poluotoku u Medienhafenu i pruža fantastičan panoramski pogled na zanimljivu arhitekturu trendi četvrti i obris modnog grada Düsseldorfa. Moderan hotel nudi impresivan pogled na Rajnu, stari grad Düsseldorfa i rajnu kulu. Leži na prolazu, koji je pješačkim mostom povezan sa modernim i trendovskim kvartom Medienhafena. Brojne trgovine i znamenitosti centra grada udaljene su 5 minuta vožnje automobilom. Gosti će također pronaći opuštanje i rekreaciju u dobro opremljenom području Rive Spa & Fitness-a, kao i visokokvalitetnu kulinarsku ponudu u DOX restoranu, DOX Baru i Loungeu, kao i u kafiću D. Glavni željeznički kolodvor udaljen je oko 3 km, Zračna luka Düsseldorf oko 12 km.

Sobe

Svih 290 soba i 13 apartmana su elegantnog imodernog dizajna, a odlikuje ih inovativni prostorni koncept. Svi imajukupaonicu s odvojenim tušem, ogrtačem, sušilom za kosu, LCD TV-om, telefonom,WiFi (besplatno), Nespresso mašinom, minibarom, sefom i klima uređajem. Prozoriod poda do stropa pružaju prekrasan pogled.

Standard, cca 32 m2: ugodna dvokrevetna soba.

Standard View, cca 32 m2: S fantastičnim pogledom na luku ili grad.

Deluxe, cca 37 m2: Prostranije s pogledom na luku.

Club, cca 32 m2: Na 17. i 18. katu pristup Loungeu kluba Regency (dnevni kontinentalni doručak, piće i grickalice).

Regency Suite, cca 72 m2: kutni apartman sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom, toaletom za goste. Pristup salonu Regency Club.

Kulinarika

Za doručak, ručak ili večeru, gosti mogu očekivati klasične, moderne interpretacije regionalnih i sezonskih sastojaka u restoranu DOX. DOX Bar and Lounge, u kojem se gostu nudi široka paleta pića i laganih jela, kao i poseban samoposlužni restoran Café D, također su dio kulinarske ponude. Sunčana terasa ima impresivan pogled. Prehrana: buffet doručak uključen

Hyatt Regency Düsseldorf