Düsseldorf | Capella Breidenbacher Hof Düsseldorf

Kategorija :
Odredište :
Düsseldorf
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Capella Breidenbacher Hof Düsseldorf


od 1.898 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci

Općenito

Sjajno i bezbrižno, tradicionalno i moderno. Legendarni Breidenbacher Hof u srcu Düsseldorfa obećava luksuz, udobnost i individualnu uslugu na najvišoj razini. Luksuzni hotel Capella Breidenbacher Hof znamenito je mjesto modnog grada Düsseldorfa i svjetski poznati grandiozni hotel, kao i prvi i jedini hotel Capella Hotels and Resorts u Njemačkoj. Tradicionalni hotel smješten je na poznatom Königsalleeu. Trendovski bar, privatna dnevna soba Capella isključivo za goste hotela, uključujući kavu i bezalkoholna pića, kao i besplatan pristup internetu, fitness studio s najnovijom opremom, spa centar sa saunom i unutarnji bazen. Svaki gost uživa u najvišoj razini individualne usluge: nema određenog vremena prijave i odjave, a osobni pomoćnici brinu se za goste prije, za vrijeme i nakon boravka u hotelu. Podzemno parkiralište (cca 39 EUR dnevno). Zračna luka Düsseldorf udaljena je oko 9 km.

Sobe

85 soba i 21 apartmana nude svaki mogući luksuz 21. stoljeća. U sobi ćete pronaćinajmodernije sadržaje poput LCD televizora, WiFi-a i osvježavajućeg centra sbesplatnim bezalkoholnim pićima. Svoj individualni pogled na grad možete udobnoregulirati preko "dodirne ploče" pored vašeg kreveta za upravljanje zavjesama, osvjetljenjem i klimatizacijom.

Superior soba, cca 41 m²: luksuzna dvokrevetna soba.

Deluxe soba, cca 48-55 m2: velikodušno dizajnirana.

Executive Suite, cca 96 m2: odvojeni dnevni boravak i spavaća soba s prekrasnim pogledomna Rajnu metropolu.

Kulinarika

U hotelskom restoranu, europska brasserie kuhinja poslužuje se u profinjenoj, ali opuštenoj atmosferi. Capella Bar & Smokers Lounge impresionira koktel jelovnikom, drugim finim alkoholnim pićima i humidoru koji ulazi u hodnik sa 124 različite vrste cigara. U predvorju tradicionalni popodnevni čaj i moderne kreacije hrane slave se uz klavirsku glazbu. Prehrana: buffet doručak uključen

Capella Breidenbacher Hof Düsseldorf