Danska | Nobis Hotel Copenhagen

Kategorija :
Odredište :
Danska
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Nobis Hotel Copenhagen


od 2.150 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran

Općenito

Ambicija hotela je ponuditi vam toplo i istinsko iskustvo uz najbolje detalje svakog sitnog detalja. Unutrašnjost hotela je dizajnirana u suradnji sa švedskim arhitektom zvijezde Gertom Wingårdhom, kako bi stvorili koncept suvremenog luksuza s pet zvjezdica - elegantnog i bezvremenskog, vrhunskog komfora uz vrhunsku uslugu, ali i personaliziranog, oštrog i ažuriranog u svakom detalju. Uz izvrsnu lokaciju pored vrtova Tivoli, središnjeg kolodvora u Kopenhagenu, Trga gradske vijećnice i međunarodno poznatog muzeja Ny Carlsberg Glyptotek, lako možete uživati u udobnosti ako se nalazite na pješačkoj udaljenosti od svih užitaka koje glavni grad može ponuditi. Ali možete se zadržati i otkriti skandinavsku arhitekturu u našoj povijesnoj zgradi iz 1903. godine.

Položaj

Hotel Nobis Kopenhagen udaljen je 650 m od središnjeg kolodvora u Kopenhagenu. Umjetnički muzej Ny Carlsberg Glyptotek, Nacionalni muzej Kopenhagena i Danski dizajnerski centar nalaze se na pješačkoj udaljenosti.

Sobe

Hotel nudi veliki izbor smještaja od soba do suitea:
Superior Loft sobe - nalaze se na trećem katu, a opremljene su bračnim krevetima i uzglavljem po mjeri izrađenom od čelika. Kosi stropovi stvaraju savršen ugodan osjećaj s prozorima s kojih se pruža nevjerojatan pogled na Kopenhagen.

Superior sobe - imaju visoke stropove i ugodan ambijent. Svaka soba opremljena je posebno dizajniranim komoda i stolom dizajniranim od strane Wingårdhs Architects. Interijer je inspiriran skandinavskim dizajnom i upotpunjen minimalističkim rasvjetnim tijelima i apstraktnim prostirkama s uzorkom što stvara zanimljiv obris.

Deluxe sobe - sadrže duboke lučne prozorske niše koje stvaraju laganu i gracioznu atmosferu. Deluxe soba odličan je izbor za putnika koji traži udobnost i stil. Unutrašnjost je inspirirana skandinavskim dizajnom i upotpunjena je svjetlećim svjetiljkama i apstraktnim prostirkama. Da bi se uravnotežio sofisticirani ambijent, u srcu sobe postavljen je sirov i kutni poster od čelika s bujnim pamučnim plahtama stvarajući veličanstven središnji dio. U luksuznoj kupaonici naći ćete pločice od poda do stropa u prekrasnom sivom Bardiglio mramoru.

Junior suite – ovaj suite, zamišljeno smješten u uglovima zgrade, ima dva velika prozora s dubokim nišama okrenutim u dva smjera. Unutrašnjost je inspirirana skandinavskim dizajnom, a stol i komoda u obliku krivulje izrađeni su posebno za hotel Nobis tvrtke Wingårdhs Architects.

Penthouse Suite - smješteni na zadnjem katu nalaze se naša dva apartmana Penthouse, s izravnim pristupom iz dizala. S osam prozora okrenutim u više smjerova, apartman je svijetao i nudi izvanredan pogled na prekrasan Kopenhagen. Penthouse Suite nudi obilje društvenih prostora idealnih za posao i opuštanje. Rezervirajte oba apartmana i imajte cijeli kat s prostranim dnevnim boravkom. Potpuni penthouse zauzima 240m2 i dostupan je na zahtjev.

Nobis Suite - uđite kroz velika dvostruka vrata i uživajte u zadivljujućem pogledu s pogledom na grad Kopenhagen. Unutrašnjost i struktura sobe premošćuje povijesni duh i suvremeni luksuz. Srce apartmana je udoban prostor za sjedenje s prostranom kaučom i foteljama iz Švedske. U apartmanu se nalazi i blagovaonica s do 6 osoba pogodna za ležerne sastanke i privatna jela po narudžbi iz našeg vlastitog restorana s nordijskim utjecajima.

Prehrana

Restoran NOI nudi skandinavska jela koja se temelje na sezonskim, kvalitetnim proizvodima.

Nobis Hotel Copenhagen