Budimpešta | Párisi Udvar Hotel Budapest, Unbound Collection by Hyatt

Kategorija :
Odredište :
Budimpešta
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Párisi Udvar Hotel Budapest, Unbound Collection by Hyatt


od 2.011 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Osobe s invaliditetom Osobe s invaliditetom
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Hyatt Collection Unbound kolekcija predstavlja ekskluzivne hotele sa fascinantnom prošlošću ili impresivnom arhitekturom. Nakon opsežnih radova na obnovi, jedinstvena zgrada, u kojoj su nekada bile smještene najduže modne trgovine i kafići u Budimpešti, od proljeća 2019. godine nudi novo, a istovremeno i povijesno hotelsko iskustvo u srcu Budimpešte kao Parisi Udvar. S arapskim, maurskim i gotičkim elementima dizajna podsjeća na mađarsku događajnu prošlost: izvorno pročelje, stubišta i ukrasne pločice pažljivo su sačuvani; sobe su opremljene namještajem po narudžbi, restoranima i kafićima s originalnom ikonografijom. Hotel je u blizini popularnih atrakcija kao što je Lančani most. Hotelski vlastiti spa centar Zafir (masaže i tretmani uz nadoplatu) i moderni fitnes centar. Zračna luka udaljena je oko 17 km.

Sobe

Suvremena mađarska umjetnica Agnes Toth, nadahnuta gotičkim, mavarskim i orijentalnim stilovima, zaslužna je za uređenje svake od 110 palača Art Nouveau i 18 luksuznih apartmana koji se održavaju u svijetlim tonovima. Opremljen je kupaonicom s kadom ili tušem, sušilom za kosu i ogrtačem, TV-om ravnog ekrana, telefonom, WiFi (besplatno), sefom, glačalom i daskom za peglanje, minibarom, aparatom za kavu, kuhalom za vodu i klima uređajem.

Standard, cca 24-36 m2: Udobna dvokrevetna soba.

Standard with View, cca 24-36 m2: Pogled na Platz Franziskaner.

Deluxe, cca 36-43 m2: prostraniji i s elegantnim prostorom za sjedenje.

Deluxe with View, cca 36-43 m2: Pogled na Franziskaner Platz.

Art Collection Suite, cca 43-53 m2: odvojeni dnevni boravak / spavaći prostor.

Kulinarika

U kozmopolitskom ozračju, Párisi Passage Cafe & Brasserie poslužuje internacionalna i domaća jela s otvorenom kuhinjom; svježe cijeđeni sokovi, fina kafa i tradicionalna mađarska peciva u The Patisserie & Café. U večernjim satima kafić se pretvara u moderan koktel bar. Prehrana: Američki buffet doručak uključen.

Párisi Udvar Hotel Budapest, Unbound Collection by Hyatt