Berlin | Hotel de Rome, A Rocco Forte Hotel

Kategorija :
Odredište :
Berlin
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel de Rome, A Rocco Forte Hotel


od 2.980 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci
  • Fitness Fitness

Općenito

Hotel Rocco Forte de Rome arhitektonski je dragulj s jedinstvenim spojem dizajna, udobnosti i izvrsne usluge u originalnoj povijesnoj zgradi banke na Bebelplatzu, u blizini bulevara Unter den Linden. Hotel Rocco Forte de Rome smješten je u povijesnom centru Berlina. Muzejski otok, Gendarmenmarkt i brojne znamenitosti nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Smješten u raskošno obnovljenom bivšem sjedištu Dresdner banke iz 1889. godine, hotel je jedinstven po kombinaciji popisane arhitekture i suvremenog dizajna, zajedno s najvišom razinom udobnosti i osobne usluge. Arhitektonske karakteristike poput 5 metara visokih stropova, mramornih stupova, teraco poda i zidnih slika ljubavno su obnovljene i reinterpretirane. Spa centar De Rome, smješten u nekadašnjem trezoru dragulja, nudi bazen (20 m), saunu, parnu kupelj, prostor za opuštanje i fitnes centar. 6 soba za tretman širokog spektra terapija, zdravstvenih i kozmetičkih tretmana (uz nadoplatu). Podzemno parkiralište (cca. 26 EUR / dan). Glavni željeznički kolodvor udaljen je oko 3 km, a zračna luka Tegel oko 11 km.

Sobe

145 soba i apartmana s kadom, zasebnimtušem, ogrtačem, sušilom za kosu, TV-om, telefonom, WiFi (besplatan do 1 Mbit),minibarom, sefom i klimom, a neki s balkonom. Povijesni katovi 1-3 imajustropove visoke 3,5-5 m.

Classic, cca 35 m2: udobna dvokrevetna sobas bračnim krevetom.

Deluxe, cca 38-42 m²: Prostrana dvokrevetnasoba s prostorom za sjedenje.

Junior Suite, cca 50-55 m2: kombiniranidnevni boravak i spavaća soba.

Kulinarika

Restoran La Banca oduševljava laganom talijanskom kuhinjom. Po lijepom vremenu, idilični vrt nudi odličan ambijent. Apsolutni vrhunac je krovna terasa s koje je pogled na krovove Berlina jedinstven. Opera Court poziva vas na ugodno vrijeme čaja, a dan završava koktelima i glazbom uživo u trendovskom baru La Banca s pogledom na Bebelplatz. Prehrana: buffet doručak uključen

Hotel de Rome, A Rocco Forte Hotel