Barcelona | Mandarin Oriental, Barcelona

Kategorija :
Odredište :
Barcelona
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Mandarin Oriental, Barcelona


od 2.253 kn


Rezerviraj

  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Luksuzni hotel prestižne Mandarin Oriental Hotel Group-e je u srcu grada. Razvijen od strane dizajnera Patricia Urquiola s velikom pažnjom za detalje, hotel je spoj inovativnog dizajna s najnovijom opremom i udobnošću.

Položaj

Ovaj moderan luksuzni hotel na Passeig de Gracia-i okružen je dizajnerskim trgovinama i nalazi se blizu Casa Batlló, strukturalnog remek djela Antonio-a Gaudí-a. Zračna luka je udaljena od hotela oko 17 km.

Sobe

120 luksuzno i elegantno uređenih soba i apartmana, gdje svjetlost, namještaj i jasni oblici definiraju uređenje. Sadržaj uključuje privatnu kupaonicu, sušilo za kosu, ogrtač, telefon, TV (ravan), pristup internetu, mini bar, sef i klima uređaj. Uglavnom sobe i apartmani sadrže balkonom.

-Deluxe Vrt soba (33) cca 32 metara kvadratnih: s pogledom na vrt.
-Deluxe Boulevard soba (45) cca 34 metara kvadratnih: S pogledom na Passeig de Gracia.
-Mandarin Soba (15) cca 36 metara kvadratnih: Udobna za sjedenje, kupaonica s odvojenim tušem, s pogledom na vrt ili na Passeig de Gracia.
-Mandarin Junior Suite (8) cca 53 metara kvadratnih: Kombinirani dnevni boravak i spavaća soba. Pogled na grad. Butler usluga.

Prehrana

buffet doručak uključen

Kulinarika

Što se tiće kvalitete usluge u trenucima je uz Carme Ruscalleda (2 Michelinove zvjezdice). Inovativni Engleski gurmanski specijaliteti se poslužuju za ručak i večeru. BistrEau Angel León služi izuzetne kulinarske kreacije ribe i plodova mora, morske trave i alge. U Mimosa Garden-u gosti mogu uživati u pićima (sezonski). Na Terrat krovu s bazenom za uranjanje se može ručati i večerati. Banker's Bar s vanjskim prostorom je idealno mjesto za aperitiv ili koktel.

Sadržaji

Mnoge glavne atrakcije su unutar pješačke udaljenost i čine ovaj jedinstveni hotel idealno polazište za istraživanje grada sa svim njegovim aspektima. Hotel sadrzi 2 restorana, bar, vrt velike površine, krovnu terasu, bazen i prekrasan pogled na grad (u sezoni), fitness centar (24 sata) i tri trgovine u prizemlju. Spa Mandarin Oriental od 1.000 četvornih metara sa zatvorenim bazenom (12 m) i 8 soba za tretmane poziva na opuštanje (tretmani uz nadoplatu). Parking (oko 45 EUR / dan).

Beauty and Wellness

Spa Mandarin Oriental od 1.000 četvornih metara sa zatvorenim bazenom (12 m) i 8 soba za tretmane poziva na opuštanje (tretmani uz nadoplatu).

Sport i slobodno vrijeme

Fitness centar (24 sata)

Mandarin Oriental, Barcelona