Barcelona | Majestic Hotel and Spa Barcelona

Kategorija :
Odredište :
Barcelona
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Majestic Hotel and Spa Barcelona


od 1.115 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Nedavno obnovljen tradicionalni hotel smješten je na odličnoj lokaciji i nudi gostima moderan dizajn, moderan bazen na krovu i zapanjujući pogled na grad.

Položaj

Nalazi se na Passeig de Gracia, sa svojim ekskluzivnim buticima. Majestic Hotel & Spa nalazi se u srcu grada i unutar je pješačke udaljenosti od Las Ramblas-a i Sagrada Familia-e. Zračna luka Barcelona Airport je udaljena oko 16 km od Hotela.

Sobe

Sve 275 sobe i 49 apartmana su savršena kombinacija jarkih boja, namještaja od tamnog drveta i čistih linija. Sobe i apartmani sadrže kadu i / ili tuš, sušilo za kosu, kućne ogrtače, flat screen TV, WiFi (besplatno), mini bar, sef, klima-uređaj.

-Deluxe (127) 20 - 25 m²: Udobna, s pogledom na dvorište ili prolaz Campos Eliseos.
-Deluxe City View (42) 20-25 m²: S pogledom na Calle Valencia.
-Deluxe Executive (23) 30-40 m²: velikodušna. namještena u klasičnom stilu i ima pogled na dvorište ili prolaz Campos Eliseos. Sa stolom za pisanje.
-Junior suite (33) oko 40-45 kvadrata: kombinirani dnevni boravak i spavaća soba s pogledom na Paseo de Gracia.

Prehrana

buffet doručak uključen

Kulinarika

Fin restoran El Restaurante del Majestic mazi svoje goste sa fantastičnim izborom ukusnih, sezonskih jela. Uz klavirsku glazbu u večernjim satima se u baru del Majestic poslužuju kokteli i druga pića. Tijekom ljetnih mjeseci, gosti mogu posjetiti bar na krovu i na raspolaganju im je fantastičan pogled na Barcelonu.

Sadržaji

Priuštite si odmor u Majestic Spa sa saunom, parnom kupelji, tuševima i fontanama od leda, teretanom (tretmani uz nadoplatu). Na prekrasnoj krovnoj terasi se nalazi veličanstveni bazen s izuzetnim pogledom na grad (otvoren sezonski). Restoran i bar su također dostupni. Parking cca 35 EUR / dan.

Beauty and Wellness

Majestic Spa sa saunom, parnom kupelji, tuševima i fontanama od leda (tretmani uz nadoplatu)

Sport i slobodno vrijeme

Teretana (tretmani uz nadoplatu)

Majestic Hotel and Spa Barcelona