Barcelona | Hotel Arts Barcelona

Kategorija :
Odredište :
Barcelona
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel Arts Barcelona


od 1.452 kn


Rezerviraj

  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Tko voli moderan ambijent, luksuzni dizajnerski namještaj, neobičnu arhitekturu, teško da može živjeti bolje. Direktno na marini u Port Olympic-u hotel nudi The Ritz-Carlton Hotel Group Lifestyle, eleganciju i ugostiteljstvo u najčišćem obliku.ultra-šik dizajn i gurmanska kuhinja sa savršenom uslugom su smješteni na samoj prekrasnoj plaži sa šetnicom s pogledom na Mediteran. Više od 500 djela moderne umjetnosti, kao što su poznata skulptura ribe Frank-a Gehry-a krase hotel.

Položaj

Centar je u neposrednoj blizini, dok do zračne luke Barcelona ima oko 20 minuta vožnje.

Sobe

483 soba i apartmana, moderno i elegantno namješteni s mramornim kupaonicama, tušem, ogrtačem, SAT TV-om, stereo s CD playerom (Bang & Olufsen), telefon-om, bežičnim (Club Room i na javnim mjestima besplatno), mini bar-om , sef-om, klima-uređajem. Sobe i apartmani imaju Panoramski pogled na more ili na grad.

-Deluxe soba (365) oko 45 metara kvadratnih: Komforna dvokrevetna soba.
-Deluxe s pogledom na more (24) oko 45 četvornih metara: Kao Deluxe, također s pogledom na more.
-Club soba (32), oko 45 metara kvadratnih: na klubskom katu, s vlastitim prijemom i vratarom, pristup salonu Club s pogledom na more, u kojem su osigurani dnevni kontinentalni doručak, lagani obroci i pića.
-Executive suite (44) cca 72 metara kvadratnih: Prostran, odvojeni dnevna i spavaća soba s WC-om za goste, na katovima sa spektakularnim panoramskim pogledom.

Prehrana

Buffet doručak u kafiću Veranda i kontinentalni buffet doručak za Club Room uključeni.

Kulinarika

Kuhar Sergi Arola stvara u Arola-i inovativne obrade tradicionalnih Tapas-a. Enoteca (2 Michelinove zvjezdice) nudi modernu mediteransku kuhinju Paco Pérez-a. „Bites“ se fokusira na inovativnu, brzu kuhinju. U Marina restoranu stoje na raspolaganju sezonski lagana jela na terasi. Frank Bar nudi širok izbor koktela, šampanjaca i džin-tonik.

Sadržaji

Hotel sadrži 4 restorana, jedan bar, vrt, fitness centar, spektakularan Six Senses Spa na 43. katu (ulaz cca 45 EUR, prijava bez naknade) sa saunom, jacuzzijem, parnu kupelj, frizerski salon, trgovine, bazen s terasom za sunčanje ( sezona), garaža (oko 45 EUR po danu).

Beauty and Wellness

Spektakularan Six Senses Spa na 43. katu (ulaz cca 45 EUR, prijava bez naknade) sa saunom, jacuzzijem, parnom kupelji.

Sport i slobodno vrijeme

Fitness centar

Hotel Arts Barcelona