Baden-Baden | Roomers Baden-Baden, Autograph Collection

Kategorija :
Odredište :
Baden-Baden
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Roomers Baden-Baden, Autograph Collection


od 1.157 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci
  • Fitness Fitness

Općenito

Kao prvi dizajnerski hotel u gradu, Roomers Baden-Baden zalaže se za individualnost i inspiraciju. Mjesto susreta podjednako svjesnih mještana i posjetitelja. U idiličnom lječilišnom gradu Baden-Baden nalazi se hotelski dragulj marke Roomers nasuprot čuvenoj Festivalskoj dvorani. Talijanski dizajner Piero Lissoni osmislio je maštovit spoj dimenzija i svjetla u elektičnom i minimalističkom stilu koji hotelu daje glamurozan izgled. Senzualna kreativnost hotela ogleda se i u unutarnjem spa i wellness prostoru. Hotel je udaljen samo nekoliko koraka od najveće njemačke koncertne i operne dvorane, Festspielhaus, a do poznatog casina može se doći za 10 minuta pješice. Parking garaža (cca 24 EUR dnevno). Željeznički kolodvor Baden-Baden udaljen je 5 km, zračna luka Baden 16 km, zračne luke Stuttgart i Frankfurt su 110/165 kilometara.

Sobe

Ukupno130 prostranih i preplavljenih soba i apartmana slijedi impresivan dizajninterijera. Sve sobe imaju kupaonicu od prirodnog kamena s podnim grijanjem skadom i / ili tušem, Pay TV, Bluetooth ozvučenje, WiFi (bez naknade), sadržajeza pravljenje kave i čaja, minibar, sef i klima uređaj.

Select Room, cca 32 m2: udobna dvokrevetna soba, kupaonica s tušem.

Deluxe Room, cca 37 m²: prostranija, s kadom i tušem.

Junior Suite, cca 50 m2: Bogati kombinirani dnevni boravak i spavaća soba.

Kulinarika

U elegantnom ozračju, ekskluzivni restoran Moriki znači blizinu prirode i holističku interpretaciju moderne azijske crossover kuhinje. Zasebna blagovaonica nudi mogućnost uživanja u izvrsnim jelima u privatnom okruženju. Dizajniran od nagrađivanog Roomers Bar Team iz Frankfurta, hotelski bar mjesto je za kreativan koktel i ugodnu atmosferu. Zelena oaza u središtu grada nudi se u popločanom dijelu dvorišta s terasom. Na zadnjem katu hotela nalaze se ukusna pića u izvrsnom baru na krovu s prekrasnim vrtom na krovu i fantastičnim panoramskim pogledom. Prehrana: buffet doručak uključen

Roomers Baden-Baden, Autograph Collection