Baden-Baden | Brenners Park-Hotel & Spa

Kategorija :
Odredište :
Baden-Baden
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Brenners Park-Hotel & Spa


od 3.687 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Okružen je legendarnim parkom na Lichtentaler Allee-u, Grand Hotel vitalnosti i čistom kvalitetom sa opuštenom atmosferom, kao i udobnost i finom blagovaonom u prekrasnom prirodnom okruženju. Jedan od Grand Hotela od Oetker kolekcije na Lichtentaler Allee-u kroz svoju dugu povijest je nepromijenjen: sklad tradicije elegancije i inovativnih koncepta gostoljubivosti. Brenners Park-Hotel & Spa je više nego luksuzni hotel. To je filozofija koja kombinira ljepotu, fitness, zdravlje i gastro doživljaj. I to na jednom od najljepših i dopadljivih mjesta u Njemačkoj: Baden-Baden. Grand Hotel je dom Brenners Park-Restorana (2 Michelinove zvjezdice), Wintergarten-restoran s terasom, odvojenom salonu za doručak, kamin-sali i Oleander Baru i sadrži garažu (oko EUR 26 po danu). Destination Spa Villa Stéphanie obećava čisto opuštanje. Stari Grad, četvrt sa kupkama, muzeji i poznati n Casino su unutar pješačke udaljenosti. Baden-Baden stanica je udaljena oko 6 km, a zračna luka Baden je udaljena 25 km, zračna luka Stuttgart je udaljena oko 110 km.

Sobe

U ukupno 104 soba i apartmana, savršena kombinacija luksuza i udobnosti na najvišoj razini u pojedinom uređaju i dekoru s elegantnim antiknim ogledalima. Sve sobe su opremljene s kadom ili tuš kabinom, ogrtačima, sušilom za kosu, SAT TV-om, telefonom, WiFi-em, klima uređajem i sefom.

-Klasična jednokrevetna soba (7) cca 18-22 metara kvadratnih: S pogledom na vile Baden-Baden-a.
-Klasične dvokrevetne sobe (12) 30-35 metara kvadratnih: Djelomično s balkonom i pogledom na park ili vile Baden-Baden-a.
-Superior dvokrevetna soba (9) oko 43 metara kvadratnih: Prostrana, sa balkonom, s pogledom na park Lichtentaler Allee-a.
-Junior suite (20) oko 70 četvornih metara: Impresivne alkove odvajaju spavaći prostor s prostranim dnevnim boravkom. S walk-in ormarom, mramornom kupaonicom i balkonom s pogledom na park.

Prehrana

Buffet doručak uključen.

Kulinarika

Možete očekivati samo najbolje od kuhinje i vinskog podruma, izvrsna usluga i elegantan ugođaj. Brenners Park-Restoran (2 Michelinove zvjezdice) nudi gurmanske kuhinje najviše klase (Jackettpflicht za muškarce). Wintergarten je u susjedstvu parka i poznatome Lichtentaler Allee-u i nudi cjelodnevne klasične kuhinje s mediteranskim akcentima u modernom i mladenačkom ambijentu. U Salonu Lichtental se nudi opsežan buffet doručak. Susjedno Oleander Bar-u je kamin-salon za druženje, popularno mjesto za popodnevnu kavu i večernje piće.

Beauty and Wellness

Smješten u bujnom privatnom parku je impresivan, na licu mjesta Destination Spa Villa Stephanie sa potpuno novim standardima za ljepotu, Detox & Nutrition, emocionalnu ravnotežu i zdravstvenu skrb . U 5000 četvornih metara, gosti će naći saunu od 500 kvadratnih metara, bazen za opuštanje, privatni fitness -Centar, hamam, saunu za žene i sobu za tretmane s pogledom na park i salon s knjižnicom. Doplata: masaže, tretmani, terapije i tretmani.

Sport i slobodno vrijeme

Naknada: tenis i jahanje u blizini, 9 golf igrališta u regiji sa smanjenim Green Fee-om za goste hotela i golf-uslugom vratar-a. Brojne skijaške žičare i staze, mogućnosti za skijanje cross-country-a i sanjkališta u regiji nude raznovrstan zimski sportski program i dostupna su preko Schwarzwalda Road-a.

Brenners Park-Hotel & Spa