Atena | King George, A Luxury Collection Hotel

Kategorija :
Odredište :
Atena
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

King George, A Luxury Collection Hotel


od 1.920 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Prestižna i kozmopolitska adresa u srcu Atene. Pažljiva usluga i fantastičan pogled na grad su zagarantirani. Elegantni butik hotel King George bio je sjajan primjer povijesnih i modernih atributa impresivne grčke prijestolnice od 1930-ih. S središnjim položajem, idealno je polazište za istraživanje atrakcija poput Akropole, Parlamenta ili Dionizovog kazališta. Trgovine kao i nekoliko barova i restorana nalaze se u neposrednoj blizini povijesne jezgre. U hotelskom restoranu, dvorani Tudor, i u baru gosti mogu uživati u izvrsnim jelima i pićima. Sadržaji uključuju fitness centar. Parking (oko 30 EUR / dan). Zračna luka Atena udaljena je otprilike 27 km.

Sobe

Hotel u neoklasicističkom stilunudi ukupno 63 sobe i 39 apartmana, sve s elegantnim drvenim podovima isvijetlim dizajnom. Sa kupaonicom, ogrtačem, sušilom za kosu, TV-om (plosnatimekranom), telefonom, DVD playerom, CD playerom, WiFi, minibarom, sefom i klimauređajem.

Classic, cca 29 m²: udobnadvokrevetna soba s pogledom na atrij.

Deluxe, cca 30-45 m2:prostranija, s pogledom na grad.

Deluxe Suite, cca 55 m²:odvojeni dnevni boravak / spavaća soba.

Grand Suite, cca 60 m2: sdodatnim radnim prostorom.

Kulinarika

Dekorski stil koji prevladava na područjima restorana Tudor Hall prati uređenje kralja Georgea i poziva u okruženje elegancije i udobnosti. Goste prigrli neoklasični dekor koji je vidljiv svugdje, udobna sjedala, lusteri, drveni parket, meke svijetle boje na zidovima, teške zavjese i jarko svjetlo koje ispunjava sobu. Elegantni restoran Tudor Hall, smješten na 7. katu, nudi modernu grčku gurmansku kuhinju i prekrasan pogled na Atenu i Akropolu. Gosti mogu završiti dan u hotelskom baru uz ukusna vina i koktele. Prehrana: buffet doručak uključen

Sport i slobodno vrijeme

S modernim uređajima za fitness, biciklima i eliptičnim strojevima, moderna oprema prilagodljiva je svim razinama i rutinama fitnesa. Na raspolaganju je i finska sauna koja pruža divan način za opuštanje. Besplatna flaširana voda i svježe voće osiguravaju gostima da ostanu osvježeni i energični.

King George, A Luxury Collection Hotel