Atena | Hotel Grande Bretagne, A Luxury Collection Hotel

Kategorija :
Odredište :
Atena
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel Grande Bretagne, A Luxury Collection Hotel


od 2.573 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Prestižna luksuzni hotel je orijentiran u srcu Atene, a od 1874. godine prva kuća na trgu. Dizajn je posveta povijesti Grčke i prenosi eleganciju starog svijeta. Ovaj tradicionalni hotel nudi jedinstven spoj starog i novog, a nudi elegantan ambijent, stilski interijer i prvoklasnu uslugu. U blizini trg a Syntagma i unutar pješačka udaljenost od dućana i muzeja, Hotel Grande Bretagne je idealnom mjestu u centru grada. Sve glavne znamenitosti i mnoge trgovine su u neposrednoj blizini. Sadržaji uključuju 3 restorana, nekoliko barova, vinski podrum i farmu i na krovu bazen sa barom uz bazen, ležaljke i suncobrani. Prostran, nagrađivani spa i wellness centar s unutarnjim bazenom, teretana, jacuzzi, saune i parne kupelji pozivaju vas da se opustite. Frizer i tretmani za naknadu. Parking (oko 35 EUR / dan). Zračna luka Atena Airport je udaljena oko 27 km.

Sobe

320 luksuznih soba i apartmana su uređene u toplim tonovima i namješteni sa antikvitetima i kombiniraju tradicionalnu eleganciju s modernim sadržajima. S kupaonicom, ogrtač, sušilo za kosu, kabelska TV (flat screen), telefon, Wi-Fi, minibar, sef, klima-uređaj. Uglavnom s balkonom.

-Classic Room (129) oko 30 kvadratnih metara: Udobne s pogledom na dvorište.
-Deluxe Room (130) oko 30 kvadratnih metara: S lijepim pogledom na grad.
-Junior Suite (15) oko 45 četvornih metara: s prostorom za sjedenje i CD / DVD playerom, pogled na dvorište.
-Deluxe Suite (18) oko 50 četvornih metara: Odvojeni dnevni i spavaći prostor.
-Grand Suite (21) 60 metara kvadratnih: Kao i Deluxe Suite, ali velikodušan.

Prehrana

Buffet doručak uključen.

Kulinarika

GB Roof Garden idealno je mjesto za romantičnu večeru, a Winter Garden je poznat po svojim popodnevnim čajevima i live zabavom. GB Pool Bar nudi zdrave grickalice i Alexanders Bar vas poziva da se zadržite. Alexanders Cigar Lounge nudi kvalitetna vina, vrhunske cigare, konjak i liker u opuštenoj atmosferi.

Hotel Grande Bretagne, A Luxury Collection Hotel