Turks and Caicos Islands | Amanyara

Kategorija :
Odredište :
Turks and Caicos Islands
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Amanyara


od 7.006 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Kombinacija netaknute prirode, luksuza i dizajna. U kombinaciji s prvoklasnom uslugom i kulinarstvom. Ovaj luksuzni resort je smješten u mirnom prirodnom rezervatu Northwest Point na 2.000 hektara, na vrhu Providenciales-a. Prekrasna bijela pješčana plaža, izvanredan koraljni greben. Član Azijski-utemeljenog Amanresorts-a, mjesto savršenog mira i opuštanja. S 2 restorana, Beach Club s ležaljkama i suncobranima na plaži,Infinity bazen (50 x 8 m) sa sunčalištem, 2 bara, knjižnica s bureau-Chem, časopisima, CD-ima i DVD-ima, kino i butik. Zračna luka Providenciales je udaljena oko 15 km.

Sobe

Suvremeni dizajn 36 Paviljona i 20 vila se, na samoj obali ili na jednoj od laguna. Staklena vrata ,klizna prema unutrašnjosti. Prozori od poda do stropa. Svi Paviljoni vrlo elegantni i luksuzni u jednostavnim bojama i finom materijalu opremljeni sa dnevnim boravkom / spavaće sobe, garderobe, kupaonice s odvojenim tušem, sušilo za kosu, ogrtač, TV (ravnim), telefon, WiFi (besplatno), DVD player, glazba, mini bar, sef i klima uređaj. Terasa sa kaučima i udobnim ležaljkama.

-Pavilion (23) cca 123 metara kvadratnih: Na laguni, okružen tropskim zelenilom.
-Ocean Pavilion (13) cca 123 metara kvadratnih: Uz obalu, uz tropsku vegetaciju, djelomični pogled na more.
-Pool Pavilion (8) cca 123 metara kvadratnih: S sunčalištem i bazenom (12 m).

Kulinarika

Kuhinja restorana pruža širok raspon Azijske i mediteranske kuhinje s naglaskom na lokalne riblje specijalitete. Dnevni meni uključuje užitke poput tune carpaccio ili škarpina (škarpina) na žaru. Uživanje u pićima i lagani ručak u Beach Club-u.

Beauty and Wellness

Amanyara ima tim obučenih terapeuta svaki sa širokim spektrom tradicionalnih azijskih i tradicionalnih praksi za masažu. Holistička relaksacija. Svi proizvodi koji se koriste su 100% prirodni. Fini spa tretmani u Amanyara Spa, ili u privatnosti vlastitog smještaja posebno. Za naknadu: masaže i tretmani.

Sport i slobodno vrijeme

Fitness centar, dva teniska igrališta (osvijetljena), jutarnja yoga-vježbe, bez motornih vozila na Vodi (Hobie Cat, boogie board, kajak), ronjenje. Naknada: 18-rupni golf (oko 40 minuta), tenis, ronjenje, jedrenje i drugi sportovi na vodi. Direktno na mjestu je smješten poznati ronilački centar. Početnici i iskusni ronioci mogu ovdje istraživati grebene.

Amanyara