St. Barth | Eden Rock

Kategorija :
Odredište :
St. Barth
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Eden Rock


od 3.548 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Mjesto za sastanak svjetskog jet seta. Izvanredan butik hotel s jedinstvenom atmosferom dio je Oetker Collection-a i vlasništvo je Relais & Chateaux-a. Ima šarm i jednostavnu eleganciju.

Položaj

Na samoj plaži St. Jean Bay-a. Lokacija St. Jean-a je unutar pješačke udaljenosti. Glavni grad Gustavia je udaljen oko 2 km. Zračna luka St. Barth je udaljena oko 2 km (5 minuta).

Sobe

Sobe: 34

-Garden Cottage: oko 42 četvornih metara, u neposrednoj blizini mora i "Sand Bar-a". U klasičnom "Eden Rock" stilu sa vrlo osobnim i individualnim uređenjem. Udoban krevet, tuš / WC, Bvlgari® toaletni proizvodi, sušilo za kosu, ogrtači, TV, iPod stanica, CD / DVD player, telefon, pristup internetu (Wi-Fi, uključen), klima uređaj, mini bar, aparat za čaj / kavu, sef, terasa s pogledom na vrt.
-Legacy Room: oko 55 četvornih metara, kao i Garden Cottage, s velikom terasom i velikim balkonom s pogledom na vrt.
-Beach Room: 50 kvadratnih metara, kao i Garden Cottage, u neposrednoj blizini plaže, moderna i elegantna, s balkonom ili terasom i pogledom na more.
-Rock Classic Suite: oko 55 kvadratnih metara, u podnožju stijene ili brda. U raznim izvedbama ( karibski stil, afrički stil ili orijentalni stil), kao i Garden Cottage, s tušem / WC-om, djelomično u otvorenom stilu (izdvojeno) i sa terasom ili balkonom s pogledom na more.
- Premium Suite: oko 70 četvornih metara, kao i Rock Classic Suite, individualno uređenen. Neki apartmani imaju jacuzzi ili bazen za opuštanje.

Prehrana

Buffet Champagner-doručak uključen.

Sadržaji

Kulinarski specijaliteti poslužuju se u à la carte restoranu "The Sand Bar" i "On the Rocks". Stolice, suncobrani i ručnici se nalaze na plaži, hotel sadrži butik, Internet-stanicu (uključena), pristup internetu (Wi-Fi, uključeno), mobilni telefon i najam prijenosnog računala (uz naknadu), nudi spa tretmane (uz naplatu).

Više Inclusive:
-VIP prijevoz iz / do zračne luke.
-Za minimalan boravak od 3 noći i boravak od 1.5.-29.8. su dodatno uključeni boca vina na dolasku, večera u "Sand Bar-u" (piće nije uključeno) i auto za dan poslije dolaska.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: fitness, ronjenje sa opremom, kajak. Doplata: Osobni trener, jedrenje na dasci, Hobbie Cat. Duboki morski ribolov i ronjenje se može dogovoriti (oko 10 minuta udaljeno).

Eden Rock