St. Barth | Cheval Blanc St. Barth Isle de France

Kategorija :
Odredište :
St. Barth
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Cheval Blanc St. Barth Isle de France


od 3.996 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Jednostavna elegancija na najboljoj plaži na otoku.Ovaj ekskluzivni resort je vjerojatno jedan od najljepših mjesta na Karibima. On kombinira šarm Kariba sa stilom juga Francuske. Recepcija sa spektakularnim pogledom na Karipsko more nalazi se u glavnoj kući.

Položaj

Izravno na bijelom žalu slikovitog Flamands zaljeva. Zračna luka St. Barth je udaljena oko 5 minuta.

Sobe

Sobe: 40, svaka posebno prilagođena. Sobe "Garden" kategorije su smještene u bujnom, tropskom vrtu i sobe "Beach" kategorije su u glavnoj zgradi, na samoj plaži.

-Garden Room: 60 qm, sadrži tuš / WC, Molton Brown® toaletne proizvode, sušilo za kosu, ogrtač, TV sa DVD player-om, iPod stanicu, telefon, internet priključak (Wi-Fi, uključen), klima uređaj, mini bar (bezalkoholna pića uključena) , aparat za kavu, terasu s pogledom na vrt.
-Garden Bungalow: oko 63 četvornih metara, kao i Garden Room, samostojeći bungalov s kadom, odvojenim tušem i pogledom na vrt.
-Beach Room: 60 qm, kao i Garden Room, veći i sa pogledom na more i bazenom.
-Juniorsuite Beach: oko 69 četvornih metara, kao i Garden Room, veći i sa prostorom za sjedenje i terasom s pogledom na more i bazen.
-One Bedroom Beachsuite with Pool: oko 100 četvornih metara, kao i Juniorsuite Beach, veći, na samoj plaži, odvojeni dnevni boravak / spavaći prostor, sadrži terasu sa privatnim bazenom.

Prehrana

Kontinentalni doručak uključen.

Sadržaji

Na dva bazena i na plaži su dostupni stolice, suncobrani i ručnici. Restoran "La Case de L'Isle" nudi jela francuske kuhinje na samoj plaži i na susjednoj plaži "Cabane de L'Isle" nudi svježa osvježenja.

Više Inclusive: Prijevoz do / od luke ili zračne luke.

Beauty and Wellness

U "Cheval Blanc Spa" se nudi širok spektar tretmana.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: fitness centar, teniski teren sa reflektorima (oprema uključena, oko 5 minuta udaljen ), ronjenje sa opremom. Doplata: jahanje, jet ski.

Cheval Blanc St. Barth Isle de France