Mauritius | Shangri-La's Touessrok Resort & Spa, Mauritius

Kategorija :
Odredište :
Mauritius
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Shangri-La's Touessrok Resort & Spa, Mauritius


od 2.873 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Nakon opsežne obnove, legendarni Hotel Le Touessrok otvorio se pod novom upravom u studenom 2015. Ističu se 2 pješčane plaže uzvodnog Trauminseln Ile aux Cerfs i za goste hotela je rezerviran ekskluzivni Ilot Mangénie. Nakon opsežnog renoviranja je Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa, Mauricijus ponovno svoja vrata otvorio u studenom. Kombinacija suvremenog dizajna i lokalnih elemenata tvori s prekrasnim pogledom na tirkizno more i poznatim azijskim gostoprimstvom Shangri-La-e savršeno mjesto za opuštajući odmor.

Položaj

Smješten u Trou d'Eau Douce uvali, nudi jednu od najboljih plaža na istočnoj obali. Zračna luka je udaljena oko 40 km.

Sobe

200 soba i apartmana i 3 ekskluzivne vile su potpuno obnovljeni i moderno i ukusno uređeni. Opisane Dertour deluxe kategorije nalaze se na ekskluzivnom i mostićem povezanom otoku u Frangipani Wing-u, a sve s pogledom na more, kupaonicom, odvojenim tuš-em, sušilom za kosu, ogrtačem, telefonom, LCD TV-om, WiFi-em (besplatno), sef-om, mini bar-om (bezalkoholna pića gratis), aparat-om za kavu Nespresso i klima uređaj-em. Gosti u Frangipani Wing-u se dočeka uz šampanjac, check-in se odvija u apartmanu i popodne se poslužuje Sunset koktel.

-Junior Suite Frangipani Ocean View (82) 65-70 m²: Kombinirani dnevni boravak / spavaća soba s balkonom.
-Junior suite Frangipani Beach Access (10) oko 65-70 četvornih metara: Sa terasom i direktnim pristupom na plažu.
-Deluxe Suite (6) cca 126 metara kvadratnih: Odvojeni Dnevni boravak / spavaća soba i dvije terase.
-Shangri-La Suite (1) cca 320 metara kvadratnih: Prostran i sa velikom dnevnom terasom.

Prehrana

buffet doručak u Republik Beach Club & Grill-u uključen. Prilikom rezervacije polupansiona dodatna je večera u svim restoranima uključujučena, kod rezerviranog punog pansiona uključen je i ručak u Republik-u.

Kulinarika

U Kushi-u Master Sushi kuhar stvara kulinarske užitke sushi i Teppanyaki. U Safran-u Gosti uzivaju u indijskim delicijama u autentičnom ambijentu. Roštiljske specijalitete predstavlja Republika Beach Club & Grill. Le Bazar je restoran za cijelodnevni objed s tržničnom atmosferom i najboljim promijenjivim tematskim buffet-om. Mješavina autentične domaće i međunarodne kuhinje poslužuje Sharky na Ilot Mangénie. Sega Bar nudi obroke i ukusna pića.

Sadržaji

Gostima su 5 restorana, barovi, bazen, dječji klub (4-11 godina), kao i spa i wellness centar na raspolaganju. Resort nudi dva rajska otoka ( brodom od hotela oko 10 minuta plovidbe ) - Ilot Mangénie koji samo Shangri-La gostima stoji na rapolaganju i Beach Club i Island Butler i Ile aux Cerfs sa spektakularnim golf terenom od 18 rupa, koji je projektirao poznati pro golfer Bernhard Langer.

Beauty and Wellness

Spa centar nudi 8 soba za tretmane i brojne tretmane i masaže. Za naknadu: masaže, tretmani, kozmetički salon.

Sport i slobodno vrijeme

18-rupni Golf teren za prvenstva, par 72, 6452 m (Greenfees i 5 minutni transfer brodom do Ile aux Cerfs uključen). Golf kolica (po izboru) oko 25 eura, fitness centar, trim staze, stojeće veslanje, kajak, ronjenje, skijanje na vodi, wakeboarding, Hobie Cats, jedrenje na dasci, aerobik u vodi, bilijar, odbojka na pijesku, stolni tenis. Za naknadu: duboki morski ribolov, ronjenje (PADI i CMAS), plovidba brodom sa staklenim dnom, parasailing, kite surfing, yoga, teniski tereni, bicikli-najam, streličarstvo.

Shangri-La's Touessrok Resort & Spa, Mauritius