Mauritius | Royal Palm

Kategorija :
Odredište :
Mauritius
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Royal Palm


od 4.263 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Ovaj elegantni hotel je jedan od "vodećih hotela u svijetu", kombinira luksuz s Mauricijskim životom u savršenom obliku. Naći ćete isto u predvorju ekskluzivni ambijent za sofisticirani odmor na najvišoj razini. Pažljiva usluga je na prvome mjestu i cijenjena, ne samo od strane međunarodnih poznatih osoba iz javnog života.

Položaj

Lokacija: na bijeloj plaži iz snova u popularnom mjestu Grand Baie. Unutar pješačke udaljenost od malih kafića, trgovina i restorana. Oko 70 km do odredišnog aerodroma Mahebourg.

Sobe

Junior suite: oko 55 metara kvadratnih (27), uređeni apartmani nude visoku razinu udobnosti, kupaonicu s kadom i tušem, WC, sušilo za kosu, ogrtač za kupanje, garderoba / Walk-in ormar, TV, radio, telefon, besplatni internet Wireless LAN , klima uređaj, mini bar, sef, na 1. ili 2. katu s balkonom ili u prizemlju sa terasom. Pogled na more.

-Tropical Suite: 70 kvadratnih metara (4) kao i Junior Suite, koji se nalazi na 1. katu i sa kombinacijom velike dnevne / velike spavaće sobe. Veliki balkon s izravnim pristupom stepenicama koje vode na plažu.
-Ocean Suite: 100 metara kvadratnih (15), kao i Junior suite, veći odvojeni dnevni / spavaći prostor, pa čak i veći balkon ili terasa.
-Palm Suite: oko 85 kvadratnih metara (7), kao i Tropical Suite, s vrlo velikom terasom, okružen tropskom prirodom.
-Senior Suite: oko 103 četvornih metara (8), kao i Ocean Suite, u prizemlju ili na 1. katu, kupaona, veliki walk-in ormar.
-Garden Suite: oko 115 kvadratnih metara (3) kao i Junior Suite, koji se nalazi u prizemlju i sa velikim kombiniranim dnevnim / spavaćim dijelom. Apartman također ima i drugu spavaću sobu sa zasebnom kupaonicom.
-Predsjednički suite: oko 178 kvadratnih metara (3), kao što je Ocean Suite, mnogo veći i isključivo namiješten, na gornjem katu sadrži balkon i pogled na zaljev.
-Junior Suite Promo: ima iste sadržaje kao i Junior suite, ograničen broj soba i niže cijene. Fleksibilni podaci npr. trenutačno vrijedi od 1.6.-31.7.


Prehrana

Bogati buffet doručak uključen. Kod rezerviranog polupansiona navečer je uključen meni u "La Goélette" ili "La Brezza". À la carte i posebna jela (npr. kavijar, foie gras, itd) uz nadoplatu.

Kulinarika

Glavni restoran na otvorenom "La Goélette" pogledom na more nudi međunarodne i Mauricijske delicije. Elegantan restoran "La Brezza" služi talijanska jela. Restoran na plaži "Le Bar Plage" otvoren je tijekom dana i nudi jela međunarodne kuhinje.

Sadržaji

Bar, Bar na plaži, tri grijana bazena, frizerski salon, knjižnica, zlatari i trgovine upotpunjuju ponudu hotela.

Zabava

Diskretna večernja animacija nekoliko puta tjedno.

Beauty and Wellness

Razmazite se u vrlo prostranom i vrlo elegantnom "Royal Palm Spa". Samo odabrani i kvalitetni proizvodi ekskluzivnog brenda "Clarins" se koriste.

Sadržaji za djecu

Dječji klub: cjelodnevni nadzor za djecu od 3 do 12 godina. Kids Club je otvoren od 9-22 sati, a nudi mnoge raznolike aktivnosti u klubu i vani.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: fitness centar, tri teniska terena, jedrenje na dasci, jedrenje, ronjenje, stand-up veslanje, korištenje broda sa staklenim dnom, pedaline, kajak i stolni tenis. Naknada: joga, ronjenje, duboki morski ribolov.

Royal Palm