Mauritius | LUX Le Morne

Kategorija :
Odredište :
Mauritius
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

LUX Le Morne


od 2.127 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

S velikom pažnjom na detalje - ugrađen u zelenoj prirodi u autentičnom dizajnu i toplim bojama, naselje vas poziva da provedete poseban odmor u skladnoj atmosferi. Ovo popularno izletište sja s posebnim sjajem i ima nekoliko iznenađenja za vas. Šetanjem na plaži možda ćete otkriti „poruku u boci” sa uzbudljivim dodatkom za vas! Kompleks ima tri restorana: međunarodni glavni restoran „The Kitchen”, restoran na plaži „The Beach” s mediteranskom kuhinjom i fini à la carte restoran „East” sa tajlandskom kuhinjom. Hotel također nudi četiri bazena (uključujući i one u Spa centru), jedan s integriranim dječjim bazenom, tri bara, trgovine, besplatnu internet stanicu, knjižnicu, frizerski salon.

Položaj

U impresivnoj pozadini Le Morne planine na jugozapadnoj obali. Glavni grad Port Louis je udaljen oko 40 km. Zračna luka Mahebourg je udaljena oko 60 km.

Sobe

Broj soba: 149

-Superior: oko 42 metara kvadratnih (64), kupaonica s kadom, tušem, WC, sušilo za kosu, ogrtač, iPad® TV / DVD player, radio, telefon, besplatan pristup internetu Wireless LAN, klima uređaj, mini bar, aparat za kavu/čaj, sef , u prizemlju ili na prvom katu sa terasom ili balkonom, morska strana.

-Junior Suite: oko 52 metara kvadratnih (10) kao Superior soba, prostraniji, s većim prostorom za sjedenje, jacuzziem, na morskoj strani.

-Deluxe Junior Suite: oko 46 kvadratnih metara (15) kao Junior Suite, dodatno sa walk-in ormarom i whirlpool-om. Na 1. katu s pogledom na more.

-Prestige Junior Suite: oko 63 metara kvadratnih (45) kao Superior soba, u prizemlju. S većom terasom sa sofa-om na rasklapanje, vanjskim tušem, pogledom na more.

-Ocean Junior Suite: oko 57 metara kvadratnih (15), kao Prestige Junior Suite, nešto manji i bez vanjskog tuša, Nespresso aparat, bliže moru.


Prehrana

Bogati buffet doručak u glavnom restoranu. Kod rezerviranog polupansiona je dodatno uključen buffet večera u glavnom restoranu ili izbornik u „The Beach-u” uključen. Kod rezerviranog punog pansiona ili „All inclusive-a” su dodatno uključeni popodne ili navečer buffet u glavnom restoranu ili izbornik u „The Beach-u”. U „East-u” će rezervirani obroci biti odbijeni proporcionalno.

Beauty and Wellness

2400 m² veliki „LUX * Me Spa” s bazenom i vlastitim kvalitetnim kozmetičkim proizvodima. Uključeno: sauna, hammam i jacuzzi.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: fitness centar, yoga, aerobik, dva teniska terena, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, jedrenje, ronjenje, wakeboarding, izlet sa brodom sa staklenim dnom, pedaline, kajak, odbojka na pijesku, boćanje i stolni tenis. Doplata: kite-surfanje, ronjenje (PADI).

LUX Le Morne