Mauritius | LUX Grand Gaube

Kategorija :
Odredište :
Mauritius
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

LUX Grand Gaube


od 1.186 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Moderni LUX * Grand Gaube nalazi se na pješčanoj uvali na sjeveroistočnom dijelu otoka. Prostrani resort u kojem se osjećate pozitivnog karaktera, nudi sve što možete poželjeti za vaš odmor u raju. Opsežan resort s faktorom udobnosti. U hotelu ćete pronaći glavni međunarodni restoran „The Kitchen”, riblji restoran „Abalone”, a la carte restoran „The Beach” sa mediteranskom kuhinjom. Jedini otvoreni bar na plaži u podne je „The Banyan Island Kitchen” koji nudi jela s roštilja (samo za odrasle). Osim toga, tu je i bar na bazenu, dnevni boravak, četiri bazena, odvojeni dječji bazen, frizerski salon, kino, trgovine i besplatni internet Wi-Fi.

Položaj

Na zaljevu na sjeveroistočnom dijelu otoka, oko 80 km udaljen od odredišnog aerodroma Mahebourg.

Sobe

197 soba, 1 Vila.

-Superior: oko 43 metara kvadratnih (22) (kategorija 4,5 zvjezdice) udoban, kupaonica s kadom / tušem / WC, sušilo za kosu, ogrtači, papuče, TV, radio, telefon, besplatan pristup internetu-bežični internet, klima uređaj, mini bar, aparat za kavu/čaj, balkon / terasa, sef, morska strana.

-Ocean Superior: oko 43 četvornih metara (104) (kategorija 4,5 zvjezdice) kao Superior soba, s pogledom na more.

-Deluxe: oko 52 metara kvadratnih (46), kao što je Superior soba, veći prostor.

-Junior Suite: 70 kvadratnih metara (23) kao i Superior soba, veća kupaonica, jacuzzi i DVD player, nalazi se na 2. katu s balkonom.


Prehrana

Puni buffet doručak uključen. Kod rezerviranog polupansiona je dodatno navečer uključen „Dine Around” to znači sva označena jela u svim restoranima su uključena. Kod rezerviranog punog pansiona i „All inclusive-a” dodatno je uključen ručak Á-la-carte u „The Banyan Island Kitchen-u” (samo za odrasle), „Abalone-u” i „The Beach-u”.

Beauty and Wellness

U prekrasnom „LUX * Me” pronaći ćete odmor i rekreaciju. Uključuje: saunu i whirlpool.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: fitness centar, joga, tenis, jedrenje na dasci, jedrenje, ronjenje, wakeboarding, izlet sa brodom sa staklenim dnom, pedaline, kajak, odbojka na pijesku, boćanje i stolni tenis. Doplata: kite surfing, parasailing, ronjenje (PADI), duboki morski ribolov, golf-driving range, golf / teniski rekviziti, jahanje.

LUX Grand Gaube