Mauritius | Four Seasons Resort Mauritius at Anahita

Kategorija :
Odredište :
Mauritius
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita


od 4.404 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Luksuzni resort se nalazi na istočnoj obali otoka s vlastitim golf igralištem, okružen prekrasnim prirodnim rezervatom. Odjeljenost i mir resorta obećavaju odmor na najvišoj razini.

Položaj

Luksuzni resort nalazi se na istočnoj obali i ima pogled na more, impozantne planinske lance i golf resort. Uzvodni otok sa hotelom Íle aux Chats je okružen 3 plažama i povezan je mostom s kopnom. Zračna luka je oko 35 km udaljena od hotela.

Sobe

136 Villa sa bazenom i rezidencije prostiru se na kopnu i na Íle aux Chats i nude najviši stupanj luksuza i privatnost. Sa bračnim krevetom ili s 2 queen size kreveta, kupaonicom odvojeno. Sa tušem i vanjskim tušem, sušilom za kosu, ogrtačem, telefonom, LCD TV-om sa satelitskim programima, DVD player-om, iPod-om, WiFi-em, mini bar-om, aparatom za kavu, sef-om i klima uređajem, kao i stambene terase Plunge- bazen-om, vanjskim tušem, sofom na rasklapanje i vrtom.

-Sanctuary Villa-e također imaju dnevni boravak i veći bazen te su obnovljene 2015.
-Garden Pool Villa (14) oko 163 kvadratnih metara (uključuje 63 četvornih metara stambene terase): nalazi se na kopnu, s pogledom na vrtove i ribnjak.
-Mangrove Pool Villa (26): Nalazi se na kopnu uz obalu, s pogledom na vrtove i mangrove.
-Ocean Pool Villa (16): Nalazi se na Íle aux Chat, s pogledom na more.
-Beach Pool Villa (28): S direktnim pristupom plaži.
-Sanctuary Ocean Pool Villa (2) cca 76 metara kvadratnih uključujući i terasu. Nalazi se na Íle aux Chat, s izravnim pristupom laguni.
-Sanctuary Beach Pool Villa (4) cca 76 metara kvadratnih uključujući i terasu: Uz izravan pristup plaži.
-2 Bedroom Garden Residence Villa (20) oko 350 kvadratnih metara (oko 266 m² dnevni boravak): Nalazi se na kopnu sa 2 spavaće sobe s bračnim krevetom i 2 queen size kreveta, dnevnim boravkom i blagovaonom, kuhinjom i otvorenim prostorom sa dnevnim boravkom i blagovaonicom , grijanim bazenom.


Prehrana

Doručak a la carte i buffet u Beau Champ-u, večera (3 jela) u svim restoranima (osim u Il Forno) uključena u cijenu.

Kulinarika

Kulinarski nudi Four Seasons poslastice za svačiji ukus, kao i na otvorenom. Acquapazza, koji se nalazi na privatnom otoku, nudi navečer uz fantastičan pogled na kopno talijanska jela i plodove mora. Contemporary Grill Beau Champ poslužuje doručak i navečer suvremene varijacije odrezaka a la carte. O-Bar je idealno mjesto za piće prije ili poslije večere. Na bazenu se služi Bambou Pan-Asian i Mauricijske delicije s zabavnom kuhinjom (Teppanyaki-Grill i Tandori-Ofen, Sushi Bar i 2 Wok-a). Le Club u Club House-u nudi jela za ručak. Osim toga, Club House Il Forno - tradicionalna Trattoria.

Sadržaji

Sadržaji uključuju 2 bazena, 4 restorana, 4 bara, fitness centar s bazenom, trgovine i golf teren sa 18 rupa. Spa i wellness centar ima 12 soba za tretmane s masažama i tretmanima. Dječji klub, dječji bazen (4-12 godina), Teen Club (11-18 godina).

Beauty and Wellness

Spa i wellness centar ima 12 soba za tretmane s masažama i tretmanima.

Sadržaji za djecu

Dječji klub, dječji bazen (4-12 godina).

Sport i slobodno vrijeme

Fitness centar s bazenom.Sa 18 rupa, Par 72, Four Seasons Golf igralište je Južnoafričkom profesionalnom golferu Ernie Els još jedno remek-djelo. 6828 m dugo igralište okruženo tirkiznim lagunama, nudi igračima s dobrim hendikepom kao i manje iskusnim golferima izazovan teren. Neograničeno zeleno igralište, golf kolica s GPS-om, piramide 55 Range-Balls loptica, Four Seasons Golf akademija, Club-House, talijanski restoran, bar i Pro- Shop. Osim toga nudi se: fitness centar, 2 izleta na kojima se roni ili izleti brodom sa staklenim dnom po danu, jedrenje vodom, 2 teniska terena. Doplata: za motorizirane sportove na vodi, PADI ronilački centar.

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita