Mauritius | Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Kategorija :
Odredište :
Mauritius
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa


od 1.560 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Naselje hotelske grupe Beachcomber nalazi se direktno na prekrasnoj pješčanoj plaži i u podnožju upečatljivog Le Morne Brabant s izvrsnom uslugom, raznolikim sportskim sadržajima i prekrasnim wellness prostorom. Luksuzno odmaralište nalazi se u prostranom vrtu ispred spektakularnog Le Morne Brabanta - simbola tropske elegancije na Mauricijusu. Uz restorane, barove, terasu za sunčanje, butike, veliki bazen s bazenom za djecu, dječji klub (3-11 godina) i 5 bazena u vrtnom dijelu apartmana koje dijele gosti apartmana. Gosti vile imaju privatni bazen. Pristup ekskluzivnom klubu na Dinarobinu i svim sadržajima sestrinskog hotela Paradis. (Usluga prijevoza bez naknade). Cca. 70 km od zračne luke.

Sobe

172 apartmana u kućicamas max. 6 junior apartmana ili 2 starija apartmana, koji svaki dijele bazen, kaoi 3 vile na zasebnom i ekskluzivnom mjestu uz maksimalnu privatnost. Sakupaonicom, zasebnim tušem, sušilom za kosu, ogrtačem, satelitskom TV,glazbenim kanalom, telefonom, WiFi (besplatno), sadržajima za pripremu čaja ikave, minibarom, sefom, klima uređajem, balkonom ili terasom s pogledom na more(ponekad ograničeno u Club Junior Suite i Family Suite ).

Club Junior Suite, cca 65m2: nalazi se u blizini plaže.

Club Junior Suite Beachfront, cca 65 m²: nalazi se direktno na plaži.

Senior Zen Suite, cca 115m2: nalazi se u području "adult only", s odvojenim dnevnim boravkom /spavaćim prostorom.

Family Suite, cca 130 m2: 2 junior apartmana (1 s djecom prilagođenom opremom) sa spojnim vratima,raspoređena na terenima, bez pristupa klubu.

Villa, cca 350-400 m2: sa 4 spavaće sobe, 3 kupaonice, terasom s grijanim bazenom s jacuzzijem, vanjskimtušem, dnevnim boravkom i trpezarijom i roštiljem, šankom i sjenicama. Slugabatlera (od 8:00 do 15:00) i privatni kuhar (na zahtjev). Dva klupskaautomobila (od 18 godina) i bicikli na raspolaganju su po vili.

Kulinarika

L'Harmonie nudi internacionalnu kuhinju. Najfiniji morski plodovi dostupni su u La Plageu, a azijski u Umamiju. Uz to, bar Le Mahogany i talijanski restoran Il Gusto. Još 4 restorana u hotelu Paradis. Prehrana: američki buffet doručak u L'Harmonie uklj. Klupski apartmani i vile uključuju i sljedeće usluge u klubu CLUB na Dinarobinu: sendviče, kanape (12.30 - 14 sati), kavu, kolače (16:00 - 17:00), koktele, kanape (18.30 do 20 sati), domaća pića u Martello baru u The Clubu. Osim toga, uključeni su čaj, kava i VIP recepcija. Gosti vile mogu odabrati uživanje u doručku u vili. Ako je rezerviran polupansion, dodatna večera u L'Harmonie ili odabrani dnevni meni u a la carte restoranima (odabrana jela uz doplatu, kredit za Umami).

Beauty and Wellness

Spa centar ima 11 soba za tretman i otvoreni bazen (spa je za goste u dobi od 15 i više godina). Uz plaćanje: masaže, tretmani, frizerski salon, kozmetički salon. Uz to, hamam i 2 saune (prilikom rezervacije aplikacije bez naknade).

Sport i slobodno vrijeme

3 osvijetljena teniska terena, fitnes soba, aerobik, odbojka na pijesku, badminton. U Paradisu su jedrenje na dasci, vožnja kajakom, pedalini, skijanje na vodi, brodovi sa staklenim dnom, gnjuranje. Uz plaćanje: ronjenje (PADI), kitesurfing, ribolov u dubokom moru. Pored Dinarobina, tu je i golf teren s 18 rupa Paradis (zelena naknada cca 25 eura, golf košarica oko 50 eura). 2 druga golf terena s 18 rupa u tom području. Transfer uz naknadu (zelena naknada cca. 90 EUR s golf vozilom).

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa