Kuba | Melia Peninsula

Kategorija :
Odredište :
Kuba
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Melia Peninsula


od 4.050 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Suvremeni, mali hotel sjaji se kombinacijom udobnosti i dizajna. Glavni restoran "Palma Real" (doručak, ručak i večera u buffet stilu), restoran na plaži "La Laguna" (buffet ručak) i još četiri a la carte restorana, uključujući restoran "La Gondola", snack bar, osam barova, tri bazena s terasom za sunčanje, ležaljke, suncobrane i ručnici kod bazena i plaže. Poslovni centar (pristup internetu i bežični pristup internetu, uz nadoplatu), beauty centar (frizerski salon, parna kupelj, sauna,), suvenirnica, butik.

Položaj

Direktno na dugoj plaži Varadero-a. Do centra Varadera oko 15 km, trgovački centar Las Américas udaljen je oko 8 km. Odredišna zračna luka Varadero je udaljena oko 45 km.

Sobe

Broj soba 581.

-Best price: Dvokrevetna soba s kupaonicom i WC-om, odvojenim tušem, sušilom za kosu, TV-om, telefonom, glačalom i daskom za glačanje, klima uređajem, mini barom (bezalkoholna pića i piva), aparatom za pripremu kave i čaja, sefom, prostorom za sjedenje, terasom ili balkonom s pogledom na vrt.

-Classic: oko 42 četvornih metara, kao i Best Price.

-Family Room: cca 42 metara kvadratnih, kao i Classic soba, dodatno s krevetom na kat.

-Premium: oko 42 četvornih metara, kao što je Classic, bliže moru. Uključujući sljedeće usluge: kasnu odjavu do 15 sati, bocu ruma po dolasku.

-Family Juniorsuite: oko 84 četvornih metara, kao što je Classic, nalazi se na dječjem području s dječjim bazenom, dva TV-a, bračnim krevetom i krevetom na kat.Prehrana

All inclusive.

Sport i slobodno vrijeme

Sadrži: fitness centar, aerobik, dva teniska terena (osvijetljena), stolni tenis, odbojka na pijesku, badminton, jedrenje na dasci, pedaline, kajak, hobie cat, jedrenje, oprema za snorkeling.

Melia Peninsula