Koh Samui | W Retreat Koh Samui

Kategorija :
Odredište :
Koh Samui
Cijena :
od EUR
Tip ponude
Smještaj

W Retreat Koh Samui


od 3.069 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Ležaljke za ljuljanje, lokalni užitci, tirkizno more i netaknute plaže. W Retreat Koh Samui je simbol tropskog povlačenja poznat po svojem popularnom ambijentu.

Položaj

Zračna luka Koh Samui je udaljena oko 15 minuta vožnje automobilom.

Sobe

75 bujnih zelenilom okolnih vila sa najnovijom tehnologijom i modernim objektima su opremljene sa kupaonicom, odvojenim tušem, ogrtačem, sušilom za kosu, SAT TV-om (flat screen) u spavaćoj sobi, dodatnim TV-om u kupaonici, DVD / CD-player-om, telefon-om, WiFi-em ( bez naknade), čaj-em / aparatom za kavu, sefom, hladnjakom za vino, mini bar-om s Munchie Box-om, klima uređajem i velikim otvorenim dnevnim boravkom s bazenom (11 x 2,5 m) i dnevnim krevetom.

-Jungle Oasis (13) cca 163 metara kvadratnih: Na obronku s ograničenim pogledom na more zbog tropske vegetacije.
-Tropical Oasis (33) oko 223 kvadratnih metara (oko 163 m² dnevni boravak): Blizu plaže i pruža maksimalnu privatnost s tropskim vrtom.
-Ocean View Escape (16), približno 163 metara kvadratnih: Kao Jungle Oasis, s panoramskim pogledom na more.
-Ocean Front Haven (10) oko 223 kvadratnih metara (oko 163 m² dnevni boravak): Kao Tropical Oasis, s pogledom na more i direktnim pristupom na plažu.
-WOW Jungle Oasis (1) cca 350 metara kvadratnih: Nalazi se na padini sa zasebnim dnevnim / spavaćim sobama, blagovaonicom, otvorenim dnevnim prostorom s bazenom (50 m²) i pogledom na more.
-WOW Ocean Haven (1) cca 350 metara kvadratnih: Ista oprema, ali s pristupom plaži.
-WOW Extreme Ocean Haven (1) cca 890 metara kvadratnih: Preko 2 etaže sa 2 spavaće sobe, otvorenim prostorom s privatnim bazenom (oko 137 metara kvadratnih) i pogledom na more.

Prehrana

buffet doručak u The Kitchen Table-u uključen. Večera je dodatna kod rezerviranog polupansiona. Ručak i večera su uključeni kod rezerviranog punog pansiona u The Kitchen Table-u.

Kulinarika

Udoban, hip ambijent se nudi pored grickalica i koktela u WOOBAR-u sa pogledom na more. Moderna i međunarodna bistro kuhinja nudi The Kitchen Table, a Sunset-Coctail-e bar SIP. Restoran za japanske specijalitete Namu se nalazi na samoj plaži - ovdje ćete kušati razne kulinarske delikatese. Svi obroci poslužuju se u vili na zahtjev.

Sadržaji

W Retreat Koh Samui je uklopljen u prirodi tropskog krajolika i kombinira nove standarde u naselju dizajnom i modernim luksuzom. Uživajte na visećim ležaljkama na 900 m dugoj pješčanoj plaži, zgrabite osvježenje u baru na bazenu, uživajte u zalasku sunca sa par "Bubbles" u SIP-u, ručajte u restoranu Lifestyle. Međunarodni DJ svira lounge glazbu u W Lounge-u i WOOBAR-u. Sweet Spots nude cjelodnevna bezalkoholna pića, sladoled i malo slatka iznenađenja. Osobni trener, najnovija oprema - koje nudi SWEAT fitness centar. Za sve zahtjeve obratite se Whatever / Whenever ®-Service-u tijekom cijelog dana. Za Mladence: Čokoladno-voćni-Fondue i W-dar , bez naknade na medenome mjesecu za 3 noći minimalnog boravka. Molimo vas da prilikom rezervacije kazete da ste na medenome mjesecu.

Beauty and Wellness

Ekskluzivni AWAY Spa sa luksuznim Spa-Suite-ima otvorenog tipa ističe se svojim neobičnim dizajnom. Jedinstven je Thaimazcal. Sauna ili parna kupelj su ritual koji čisti tijelo i daje novu energiju i vitalnost. Naknada: Thaimazcal, masaže, kozmetički tretmani i aromaterapija.

Sport i slobodno vrijeme

Fitness centar SWEAT®, tenis, odbojka na pijesku, ronjenje, kajak, pedaline, yoga, aerobik. Naknada: kite surfing, skijanje na vodi, jedrenje na dasci, duboki morski ribolov, škola ronjenja.

W Retreat Koh Samui