Koh Samui | Vana Belle, A Luxury Collection Resort

Kategorija :
Odredište :
Koh Samui
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Vana Belle, A Luxury Collection Resort


od 1.664 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Ovaj butik resort s modernim apartmanima i vilama nudi kroz svoju odlicnu lokaciju predivan pogled na more. Uživati u raznovrsnom odmoru između ostalih u toplicama ili vaš apartman i izlet na obližnje, živo okruženje. Uživajte raznovrsnim odmorom u miru i Spa-u ili u vašem apartmanu i izletu u obližnje živo okruženje.

Položaj

Luksuzni resort Starwood Luxury Collectiona koji se nalazi na pješčanoj plaži Chaweng Noi je otvoren u proljeće 2013. Prostrano izgrađen na brežuljku, nudi privatnost i kvalitetnu uslugu u neposrednoj blizini popularnog Chaweng Centra s brojnim restoranima, barovima i trgovinama (3 km) s idealnom ravnotežom između tišine i vitalnosti. Zračna luka Koh Samui je oko 10 km udaljena.

Sobe

80 luksuznih apartmana je smješteno u glavnoj zgradi. 7 ekskluzivnih vila je izolirano i nude potpunu privatnost. Svi objekti su uređeni u suvremenom Tajlandskom stilu i imaju veliki otvoreni prostor s vlastitim bazenom. Opremljeni su sa kadom, odvojeni kišnim tušem, sušilom za kosu, ogrtačem, telefonom, TV-om (ravnim), Wi-Fi-em (besplatno), iPod dock-om, DVD player-om, aparatom za kavu, mini barom, sefom i klima uređajem.

-Classic Pool Suite (39) cca 86 metara kvadratnih: S bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta, prostranim dnevnim boravkom s prednjim staklom, terasom, bazenom (5 x 2,5 m) i pogledom na vrt ili djelomičnim pogledom na more.
-Deluxe Pool Suite (19) cca 86 metara kvadratnih: Kao klasični Pool Suite s pogledom na more.
-Grand Pool Suite (12) cca 128 metara kvadratnih: Kao klasični Pool Suite, prostrani, sa bračnim krevetom, 2 ležaljkama, bazenom (8 x 2,5 m) i panoramskim pogledom na more.
-Tropical Pool Villa (7) cca 211 metara kvadratnih: Samostojeća vila s izravnim pristupom na plažu. Sadržaji su isti kao i u Classic Pool Suite-u, Villa je prostrana, s bračnim krevetom, terasom sa 2 ležaljkama, vanjskim tušem, bazenom (8 x 2 m) i kroz vegetaciju djelomično ograničenim pogledom na more. Batler je 24-sata na raspolaganju.
-Ocean View Pool Suite (3) cca 172 metara kvadratnih: Kao Grand Pool Suite, prostran, sa bračnim krevetom, vanjskim tušem, 2 ležaljkama, bazenom (8 x 2,5 m) i panoramskim pogledom na more. Dostupna je Butler usluga.

Prehrana

buffet doručak u Kiree-u je uključen. Kod rezerviranog polupansion-a je večera dodatna u Kiree-u ili Panali.

Kulinarika

Signature - Restoran Kiree poslužuje doručak i tradicionalne tajlandske specijalitete u opuštenoj atmosferi. Elegantna Panali, na samoj plaži i bazenu, služi talijansku i međunarodnu kuhinju na najvišoj razini i domaću tjesteninu. Lobby Lounge je savršen za whiskey, vrhunska vina i osvježavajuće tropske koktele s panoramskim pogledom na ocean. Kokteli, grickalice i lagani ručak osigurava bar uz bazen.

Sadržaji

Sadržaji Resort-a uključuju 2 restorana, dnevni boravak, bar, bazen u blizini plaže, fitness centar i spa. Za Mladence: 1 x Signature Vana Belle koktel i kanape u Lobby Lounge-u i 1 x romantična kupelj sa mlijekom i medom ne naplaćuju se na medenom mjesecu za 3 noći minimalnog boravka. Pored nabrojenog takodzer se nude 1 x šampanjac doručak u apartmanu / Vila bez naknade za 5 noći minimalnog boravka. Osim toga, večera 1 x 3 u Kiree ili Panali (bez pića) besplatno za 7 noći Minimalnog boravka. Molimo vas da nam prilikom rezervacije kazete da ste na medenome mjesecu.

Beauty and Wellness

Spa Vana ima 4 sobe za tretmane uključujući odvojene prostorije za par aplikacija. Uživajte u masaži na plaži ili u toplicama. Nude se: Ekskluzivni Spa tretmani za lice, piling tijela, aromaterapija, blatne kupke, hidromasažna kada i mali butik spa proizvoda. Naknada: masaže i kozmetički tretmani.

Sport i slobodno vrijeme

Fitness centar (otvoren 24 sata), aerobik, yoga tečaj. Naknada: Plivanje, sati tajlandskog kuhanja, izleti iz tog područja.

Vana Belle, A Luxury Collection Resort