Koh Samui | Four Seasons Resort Koh Samui

Kategorija :
Odredište :
Koh Samui
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Four Seasons Resort Koh Samui


od 3.321 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Velika luksuzna vila sa holističkim spa i wellness centrom, potpunom privatnosti, privatnim bazenom u svakoj vili i odličnom uslugom. Idealni završetak nakon boravka u jednome od preostalih Four Seasons Hotela u Tajlandu. Na strmoj padini, ovaj luksuzni resort je otvorio prestižni Four Seasons Hotels & Resorts u privatnom zaljevu sa nezaboravnim pogledom na bijele, pješčane plaže, tirkizno more i okolne otoke. Najveća moguća udobnost, stil i elegancija i tajlandska gostoljubivost nadopunjuju na jedinstven način.

Položaj

Koh Samui Zračna luka je oko 19 km udaljena.

Sobe

60 izgrađenih u tajlandskom stilu vila i 14 rezidencija skladni su sa okolišem. S odvojenim spavaćim i naprijed otvorenim dnevnim boravkom, kupaonicom, tušem, odvojenim tušem-kabinom, SAT TV-om (s plosnatim zaslonom), telefonom, CD / DVD player-om, Wi-Fi-em, mini bar-om, čaj-em / kavom, sef-om, stropnim ventilatorom, klima uređajem i privatnim beskonačnim -bazenom, sunčalištem i pogledom (djelomično ograničenim) na zaljev Siam.

-One Bedroom Villa (29) oko 102 kvadratnih metara (oko 60 četvornih metara je dnevni boravak): Na obroncima s drvenom palubom (oko 42 kvadrata) i privatni Infinity-Bazen (oko 15 kvadrata).
-Family One Bedroom Villa oko 118 kvadratnih metara (oko 76 m² Dnevni boravak) s king size krevetom i 2 kreveta za jednu osobu i privatni Infinity- Bazen.
-Deluxe One Bedroom Villa (15) oko 102 kvadratnih metara (oko 60 četvornih metara je dnevni boravak): Veći bazen (oko 25 kvadrata).
-Premier One Bedroom Villa (7) oko 102 kvadratnih metara (oko 60 četvornih metara dnevni boravak): samostojeća, koja se nalazi u uvučenom položaju na padini.
-Beachfront Villa (7) oko 102 kvadratnih metara (oko 60 četvornih metara dnevni boravak): Kao Deluxe One Bedroom vila, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini plaže.
-Beach Vila (2) oko 125 kvadratnih metara (oko 60 četvornih metara je dnevni boravak): Nalazi se na plaži, s izravnim pogledom na Laem Yai Bay, sadrži bazen (67 kvadratnih metara) i sunčalište (oko 67 kvadratnih metara) i vanjski tuš. Pristup vili na plaži.
-One Bedroom Residence Villa (1) cca 577 metara kvadratnih (cca 331 m² dnevni boravak): dnevni boravak s kuhinjom i 2 balkona (ca.102 m²) s pogledom na more i okolne otoke, kao i pristupom na sunčalište. Bazen (oko 83 kvadrata). Privatni batler na raspolaganju. Ostale kategorije kao na primjer Family One Bedroom Villa se rezerviraju.

Prehrana

buffet doručak u Lan Tania uključen, kod rezerviranog polupansiona je dodatna večera (odabrani à la carte jelovnik), kod rezerviranog punog pansiona je dodatan ručak (odabrani à la carte jelovnik) uključen u cijenu. Srijedom i nedjeljom su tematski buffet ili buffet roštilj.

Kulinarika

Koh Thai Kuhinja & Bar s impresivnom autentičnom Tajlandskom kuhinjom i prekrasnim pogledom. Pla Pla Smješten na plaži nudi plodove mora. Dnevne lagane salate i lagani obroci poslužuju se u Beach Bar-u i plaži ili kod bazena. Ako želite, možete uzeti svoj obrok u potpunoj privatnosti u svoju villu, kao na primjer navečer uz romantične svijeće.

Sadržaji

2 restorana, bar na plaži, Infinity-bazen, spa, knjižnica i Kids Club (2-12 godina) su značajke ovog raja za odmor. Uvijek možete uzeti uslugu prijevoza (Shuttle-Service) s Electro-Cart-om. Za mladence: Boca pjenušavog vina, ukusne grickalice i cvjetni buket na dolasku i kupka sa cvijećem navečer kod dolaska bez naknade na medenom mjesecu. Molimo vas da prilikom rezervacije napomenete da ste na medenom mjesecu.

Beauty and Wellness

Opustite se uz spa s 5 paviljona i parne kupelji u džungli. U sklopu cjelovitog wellness koncepta se stvara osobni spa program za svakog gosta. Naknada: masaže, maske i "Scrubs", joga, tai chi, reiki, manikura, pedikura i frizerski salon.

Sport i slobodno vrijeme

Fitness centar, tenis, kajaci. Doplata: tečaj tenisa. Motorizirani sport na vodi, kite boarding, jedrenje, ronjenje, ronjenje i surfanje može se dogovoriti (uz nadoplatu). Golf oko 20 minuta udaljen.

Four Seasons Resort Koh Samui