Koh Samui | Conrad Koh Samui

Kategorija :
Odredište :
Koh Samui
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Conrad Koh Samui


od 2.779 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Jednostavan i moderan dizajn karakteristike su ovog Villa Resort-a na mirnoj lokaciji. Uživajte u danima godišnjeg odmora u bazenu svoje vile, opustite se i budite očarani jedinstvenim zalaskom sunca u Spa-u!

Položaj

Ovaj ekskluzivni Vila-Resort smješten je na poluotoku Phang Ka na jugo-zapadnom djelu Koh Samui-a direktno na Aow Thai plaži. Zračna luka Koh Samui je udaljena oko 28 km.

Sobe

81 samostojećih Pool Villa su moderne s tvrdim drvom, uređene Tajlandskom svilom i azijskim stilovima. Svaka vila ima terasu s infinity bazenom (oko 10 m), ležaljkama i pogledom na more. Sadrži kadu, odvojeni kišni tuš, sušilo za kosu, ogrtač, kombinirani dnevni / spavaći prostor, king size krevet, SAT-TV (flat screen), telefon, WiFi (besplatno), CD / DVD player, aparat za espresso, mini bar, sef i klima-uređaj.

-Ocean View Pool Villa (18) preko 136 m²: Smještena na padini.
-Waterfront Pool Villa (26) preko 136 m²: U donjem brežuljku, u neposrednoj blizini glavnog bazena i plaže.
-Ocean View Retreat Pool Villa (21) preko 136 m²: Na najvišoj točki naselja sa panoramskim pogledom na more.
-Ocean View Two Bedroom Pool Villa (14) cca 297 metara kvadratnih: na prvom katu dnevni boravak / blagovaonica, kuhinja i Sala. U prizemlju 2 sobe, svaka s bračnim krevetom, kupaonicom i velikom terasom sa infinity bazenom (oko 12 m).

Prehrana

Buffet doručak uključen u Zest-u. Kod rezerviranog polupansiona je dodatno uključena večera u rezerviranu. Kod rezerviranog punog pansiona je dodatno uključen ručak.

Kulinarika

Moderna Tajlandska kuhinja, reinterpretirana sa europskim utjecajima, doživite gurmanski restoran Jahn. Mediteranske specijalitete i pogled na more nudi cjelodnevni All-Day-Dining- Restoran Zest. U Azur Bar & Grill-u na bazenu se nudi u opuštenoj atmosferi klasična međunarodna kuhinja, jela sa roštilja i pizza kreacije. Privatni vinski podrum Cellar nudi više od 3.000 vina iz različitih godišta - priuštite si posebne večere na večeri u ekskluzivnom ambijentu. Za spektakularan zalazak sunca na otvorenoj vatri je tu Aura Lounge sa koktelima ili čašom vina.

Sadržaji

Prekrasan položaj jamči prekrasan panoramski pogled na zaljev Tajlanda - s povećanjem dolje na zelenim padinama do bijele plaže i osamljene uvale. Promišljeni dizajn slijedi holističku i ekološku gradnju s prirodnim materijalima. Svaka vila se utapa elegantno u prirodnu floru i faunu velikog vrta od 250.000 četvornih metara. Recepcija i lobby vam na vrhu brda stoje na raspolaganju. U nastavku resort sadrži restorane, bar, vinski podrum i infinity bazen sa sunčalištem, ležaljke i suncobrane, knjižnicu, Turtle Kid's Club (od 4 do 12 godina) , wellness i spa centar i fitness centar. Živahni Chaweng s restoranima, barovima i tržnicama je udaljen oko 40 minuta vožnje (shuttle besplatno).

-Mladenci: Nadogradnja iz Ocen View Pool Villa u Waterfront Pool Villa ili Waterfront Pool Villa na Ocean View Retreat Pool Villa za par na medenome mjesecu za 5 noći minimalnog boravka. Osim toga, 1 x romantična roštilj (piće) na plaži bez naknade i 20% popusta na spa tretman za 5 noći minimalnog boravka u svim kategorijama. Osim toga, romantično uređena vila, cvijetna kada i doručak u vili na prvo jutro bez naknade bez minimalnog boravka u svim kategorijama. Molimo vas da prilikom rezervacije kažete da ste na medenome mjesecu.

Beauty and Wellness

The Spa s panoramskim pogledom na more nudi 10 soba za tretmane, saunu, jacuzzi i kozmetički salon. Primjene su dostupne u kombinaciji tradicionalnog ulja i cvjetnih esencija - koncept je dizajniran da stimulira osjetila i pruži cjelovito opuštanje. Za naknadu: tretmani, kozmetički tretmani i masaže.

Sadržaji za djecu

Turtle Kid's Club (od 4 do 12 godina) ,

Sport i slobodno vrijeme

Fitness centar, yoga, tai chi, pilates, aqua aerobic (nastavnik uz naplatu), kajak, ronjenje, izleti brodom na obližnje plaže kao što su Jednodnevni izlet u Koh Matsun (uklj. Snorkelling). Za naknadu: ronilački centar u blizini.

Conrad Koh Samui