Koh Samui | Banyan Tree Samui

Kategorija :
Odredište :
Koh Samui
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Banyan Tree Samui


od 3.101 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Ovaj luksuzni resort iz snova je fantastično izgrađen na padini. Izvaljen kompleks vila nudi izvrsnu uslugu.

Položaj

Lijepo smješten na prekrasnoj osamljenoj uvali, iza kilometra dugog Lamai Beach-a. Živahni Chaweng je samo 10 km udaljen. Nekoliko restorana se nalazi unutar pješačke udaljenosi. Zračna luka Koh Samui je udaljena oko 19 km.

Sobe

Sobe: 88 vile

-Deluxe Pool Villa. 130 metara kvadratnih uključujući otvoreni prostor. Moderna vila sa kvalitetnim namještajem, s otvorenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Opremljen s kadom / WC-om, odvojenim kišnim tušem, sušilom za kosu, ogrtačem / papučama, 2 flat-screen TV-a, DVD player-om, iPod docking station-om, telefonom, bežičnim internetom, klima uređaj, mini bar, aparat za kavu i sef. Vanjski dio sa terasom s prostorom za sjedenje i privatnim 35 četvornih metara bazenom.
-Partial Ocean View Pool Villa. 130 metara kvadratnih, uključujući vanjski dio, oprema kao Deluxe Pool Villa sa djelomičnim pogledom na more.
-Ocean View Pool Villa. 130 metara kvadratnih, uključujući vanjski prostor, oprema kao Deluxe Pool Villa, na većoj razini sa prekrasnim pogledom na more.
-Horizon Hillcrest Pool Villa. 130 metara kvadratnih, uključujući vanjski prostor, oprema kao Deluxe Pool Villa, smještena visoko sa spektakularnim podledom na more.
-Royal Banyan Ocean Pool Villa. 130 metara kvadratnih, uključujući vanjski prostor, oprema kao Deluxe Pool Villa sa zasebnim dnevnim boravkom i pogledom na more.
-Family Ocean Pool Villa. 169 metara kvadratnih, uključujući vanjski prostor, oprema kao Deluxe Pool Villa sa 2 spavaće sobe. S pogledom na more.

Prehrana

Bogati buffet - doručak uključen. Kod rezerviranog polupansiona je dodatno uključena večera sa postavljenim izbornikom. Kod rezerviranog punog pansiona je dodatno uključen ručak sa postavljenim izbornikom.

Sadržaji

Bazen s odvojenim bazenom za djecu, bar uz bazen, ležaljke i suncobrani se nalazi u neposrednoj blizini plaže. Za gastronomske užitke su na raspolaganju 3 restorana, tajlandski restoran "Šafran", "The Edge" koji nudi internacionalnu kuhinju i "Sands" - grill restoran na plaži. Dječji klub za djecu 4-10 godina poziva mlade goste na različite aktivnosti. Galerija, knjižnica i igraonica za djecu i odrasle s raznim društvenim igrama su također dostupni. Wi-Fi u cijelom naselju.

Mladenci dobivaju uređenu sobu, voće i kolač.

Beauty and Wellness

Luksuzni, ugrađen u tropskim vrtovima Banyan Tree Spa je osvojio brojne nagrade kao svjetski najbolji Spa. Tradicionalni programi uključuju klasične azijske terapije. U posebnom, "The Rainforest-u" se nude hidrotermalne terapije (naplaćuje se).

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: fitness centar, joga-soba, kajak, stand-up veslanje.

Banyan Tree Samui