Karibi | Carlisle Bay Resort

Kategorija :
Odredište :
Karibi
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Carlisle Bay Resort


od 7.781 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Jednostavna elegancija i pažljiv, ugodan servis od "vodećih hotela u svijetu" pripada luksuznom resortu. Za kulinarske užitke su tu restoran "Indigo on the Beach" (doručak, ručak i večera), (ručak i večera, talijanska kuhinja) u "Ottimo-u!", u "Gata Grill-u" (samo za odrasle, restoran u blizini plaže), u "East-u" (azijska kuhinja, otvoren je za večeru), 4 bara. Bazen na rivi, s terasom za sunčanje vas poziva da se sunčate. Stolice, suncobrani i ručnici na bazenu i plaži, hammocks na plaži, knjižnica, Internet pristup u razvoju (WLAN, uključivo), 24-satna posluga u sobu, butik, parking.

Položaj

Nalazi se na istoj pješčanoj uvali okruženoj slikovitim brežuljcima. Glavni grad St.John's oko 30 minuta udaljen. Zračna luka Antigua je udaljena oko 20 km.

Sobe

82 apartmana.

-Garden Suite: oko 72 četvornih metara, elegantno namješten s prilagođenim namještajem. Kombinirani dnevni boravak / spavaća soba, luksuzna kupaonica / WC, odvojeni tuš, sušilo za kosu, ogrtač, TV, iPod docking station, CD / DVD player, telefon, pristup internetu (Wi-Fi, uključivo), klima uređaj, ventilator, mini bar (popunjen) , sef, terasa ili balkon sa dnevnim krevetom s pogledom na vrt.
-Ocean Suite: oko 72 četvornih metara, kao i Garden Suite, terasa ili balkon s pogledom na more.
-Beach Balcony Suite: oko 68 četvornih metara, kao i Garden Suite, neposredno uz plažu. Kombinirani dnevni boravak / spavaća soba, druga spavaća soba, balkon s pogledom na more.
-Beach Terrace Suite: oko 68 kvadratnih metara, kao i Beach balcony Suite, terasa s pogledom na more.
-Carlisle Suite: oko 163 četvornih metara, kao i Beach Terrace Suite, svaki s 3 spavaće sobe i kupaonice, odvojeni dnevni boravak s kuhinjom i velikom terasom .
-Carlisle Suite B: oko 245 četvornih metara, kao i Carlisle Suite A, s balkonom.


Prehrana

Doručak. Polupansion (plus večera u 3 slijeda) i "All Inclusive" je moguće rezervirati. Kod rezerviranog "All inclusive-a" doručak, ručak i večera uključeni u cijenu.

Zabava

Dnevna večernja zabava, kino (45 mjesta), dnevno se mijenjaju filmovi.

Beauty and Wellness

Veliki, nagrađivani wellness centar "Blue Spa" s kozmetičkim salonom, 6 soba za tretmane i soba za opuštanje. Sauna, bazeni za opuštanje i prostor za opuštanje uklj. Frizer, različite primjene (uz nadoplatu), Joga i pilates paviljon.

Sadržaji za djecu

Dječji klub "Cool Kids" (6 mjeseci do 6 godina; Jaslice od 2 godine besplatno), "Crew Blue" (7-12 godina).

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: fitness centar, 9 teniskih terena (4 osvijetljena), jedrenje na dasci, Hobie Cat, kajak, ronjenje sa opremom. Naknada: dva 18-rupna golf terena u Jolly Harbour-u ili Cedar Valley-u (oko 30 minuta). Škola ronjenja u blizini.

Carlisle Bay Resort