Karibi | Belmond La Samanna

Kategorija :
Odredište :
Karibi
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Belmond La Samanna


od 7.611 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Ovaj luksuzni hotel u mediteranskom stilu je jedan od vodećih hotela u svijetu. Okružen je s ljubavlju uređenim tropskim vrtovima, na prekrasnim privatnoj plaži, koja je dostupna putem malim putićem. Okus francusko-karibske kuhinje se može osjetiti u 3 restorana : "Trellis" (doručak i večera), i "Grill" i "Beach Bar" (oba s jelima za ručak). 2 bara, 2 bazena i terasa za sunčanje, ležaljke, suncobrani i ručnici uz bazen i plaža, Beach-Concierge, knjižnica, Wi-Fi zona u sustavu (uključeno), butici, umjetnička galerija, 24-satna posluga u sobu. Vrhunac je vinski podrum "La Cave", koji je jedan od najboljih u cijelim Karibima.

Položaj

Na Baie Lounge-u, na francuskoj strani otoka. Zračna luka Princess Juliana je udaljena oko 7 km.

Sobe

83 soba.

-Deluxe Oceanview: cca 28-39 metara kvadratnih, veoma fino uređena. Sobe kombiniraju moderne elemente s tipičnim karipskim utjecajem i imaju kupaonicu s odvojenim tušem / WC-om, sušilom za kosu, ogrtačem / papučama, TV-om, DVD player-om, telefonom, pristupom internetu (Wi-Fi, uključivo), glačalom / daskom za glačanje, klima-uređajem, ventilatorom, minibar-om, aparatom za kavu, sefom, privatnom terasom ili balkonom s pogledom na more.
-One Bedroom Oceanview Suite: 50 m², kao i Deluxe Oceanview, s većom kupaonicom, kuhinjom i odvojenim dnevnim boravkom.
-One Bedroom Plunge Pool Suite: oko 77 četvornih metara, kao i One Bedroom Oceanview Suite, sadrži: vanjski tuš, terasa ili jacuzzi na terasi ili bazen za opuštanje.
-One Bedroom Beachfront Suite: oko 77 četvornih metara, kao i One Bedroom Oceanview Suite, iPod stanica, na samoj plaži.
-One Bedroom Terrace Suite: oko 77 četvornih metara, kao i One Bedroom Oceanview Suite, s vlastitom terasom. 
-Two Bedroom Suite: oko 92 četvornih metara, kao One Bedroom Oceanview Suite, s dodatnim spavaćim sobama.

Prehrana

Američki buffet doručak, polupansion ili puni pansion je moguće rezervirati.

Zabava

Za naknadu: degustacija ruma u "La Cave".

Beauty and Wellness

Od Shiatsu do švedske masaže, tretmani su dostupni u "The Spa at La Samanna" od raznih tradicionalnih do novih tehnika masaže (uz naknadu).

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: fitness centar, 3 teniska terena s reflektorima, surfanje, jedrenje, ronjenje sa opremom, kajak. Naknada: joga, skijanje na vodi, jet ski, duboki morski ribolov i ronjenje (PADI). Golf igralište u blizini.

Belmond La Samanna