Dominikanska Republika | Amanera

Kategorija :
Odredište :
Dominikanska Republika
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Amanera


od 6.406 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Jedinstveno tropsko utočište na samoj sjevernoj obali Dominikanske Republike. Okružen je bujnim zelenilom i Playa Grande Golf Klub-om po čemu je pravi raj za golfere, mirna lokacija za ljubitelje plaža u isto vrijeme.

Položaj

Otvoren 2015. Godine, Amanera je prvo naselje luksuznog brand-a AMAN u Dominikanskoj Republici. Okružen gustom džunglom, visokim palmama i impresivnim planinskim lancem Cordillera Septentrional, naselje sjedi na 18 m visokoj litici s pogledom na beskrajnu plažu Playa Grande na sjeveru otoka. Zračna luka Puerto Plata Airport je udaljena oko 77 km.

Sobe

25 samostojećih Casitas-a se širi iznad pješčane plaže na litici i nude prekrasan pogled na more. Stakleni zidovi i prozori od poda do stropa stvaraju glatke prijelaze između Lounge-a i vanjske blagovaone i dnevnog boravka unutra. S kombiniranim dnevnim boravkom / spavaćom sobom, prostranom terasom s natkrivenim dnevnim boravakom / blagovaonom, privatnim vrtom, kupaonicom sa samostojećom kadom, odvojenim tušem, sušilom za kosu, ogrtačem, TV-om (plosnati ekran), Wi-Fi-em, mini bar-om, sefom i klima uređajem.

-Casita (2) oko 235 kvadratnih metara (oko 76 m² Dnevni boravak): Na padini, s pogledom na more.
-Ocean View Hill Casita: cca 235 metara kvadratnih: Kao i Casita, više smiješten.
-Amanera Casita: cca 235 metara kvadratnih: Kao i Casita, s bazenom od 30 kvadratnih metara i prekrasnim pogledom na more.
-Hill Casita Pool (7) oko 235 kvadratnih metara (oko 76 m² Dnevni boravak): malo veći s bazenom od 30 kvadratnih metara, sa pogledom na more.
-Bay View Casita Pool (4) oko 235 kvadratnih metara (oko 76 m² dnevni boravak): U prvom redu s bazenom od 30 kvadratnih metara i pogledom na zaljev.
-Two Bedroom Bay View Casa (1) cca 653 metara kvadratnih (cca 225 m² dnevni boravak): Dvoje slobodnih paviljona u prvom redu sa 20-metarskim infinity bazenom, kuhinjom i pogledom na zaljev Playa Grande.

Prehrana

Kod rezerviranog doručka je uključen buffet u Signature restoranu.

Kulinarika

Vrhunski restoran u glavnoj zgradi poslužuje jela međunarodne kuhinje sa svježim proizvodima iz regije i nudi sjedišta unutra i vani. U povremeno otvorenome salonu i baru uživajte uz aperitiv i koktel s pogledom na more. Ručak, grickalice i osvježenje nude Beach Club i Pool Restaurant.

Sadržaji

Harmonijski, uklapa se njih 25 na obronku izgrađenih Casitas-a u netaknutom tropskom okruženju i nude prekrasan pogled na uvalu i more. Sa svojom ručno izrađenom opremom, svaki Casita stoji u opuštenoj atmosferi na Karibima sa suvremenim dizajnom. Središnji dio sustava je Casa Grande s potkrovljem i sadržajem kao što su open-air bar i salon, knjižnica, cigara bar i restoran. Do Hotelskog Beach Club-a u Playa Grande-u sa barom, ležaljkama i suncobranima se može lako doći za nekoliko minuta hoda od Casitas-a. Nudi kulinarske specijalitete i široki spektar vodenih sportova (uz nadoplatu). Sadržaji u naselju uključuju dječji klub, bazen, spa i fitness centar, kao i golf igralište.

Beauty and Wellness

AMAN-Spa nudi holistički koncept opuštanja i vježbe. Također se planiraju mini-sauna, sauna i soba za opuštanje. Za naknadu: tretmani, masaža i kozmetičkih tretmani.

Sport i slobodno vrijeme

Fitness centar, tenis, yoga, košarka, ronjenje. Za naknadu: Naselje je okruženo 150 hektara Playa Grande Golf klub-om, koji se proteže preko 6,5 km obalne crte. On se nalazi na zapadnoj hemisferi kao golf teren s najviše rupa okrenutim prema moru. U Beach Club-u se možete baviti raznim sportovima na vodi kao što su ribolov, kite surfing, ronjenje i izleti brodom i jahanjem na plaži.

Amanera