Britanski Djevičanski Otoci | Necker Island Luxury Private Island - Virgin Limited Edition

Kategorija :
Odredište :
Britanski Djevičanski Otoci
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Necker Island Luxury Private Island - Virgin Limited Edition


na upit


Rezerviraj


Općenito

Necker Island, Sir Richard Branson privatni otok. Necker Island nalazi se na Karibima na prekrasnim i nedirnutim Britanskim Djevičanskim Otocima. Plaže: Budući da je ovo na Karibima, ima dosta mjesta na Necker Island-u za ležanje na plaži i upijanje malo sunca. Main Beach je mjesto gdje većina aktivnosti na vodi se temelji dok Turtle Beach je mirniji sa palmama plaža, s hammocks-ima koji vise između stabala.

Sobe

-The Great House:Smješten u samom središtu otoka s panoramskim pogledom, Temple House i Love Temple su izgrađeni u istom stilu-Balinese stilu i oboje su nekoliko minuta hoda od Beach House-a.
-The Beach House:Direktno na glavnoj plaži otoka, Beach House sjedi između dva teniska terena otoka na Karipskom moru. Uz impresivan bar, prostor za igre i ogromni kauč, mjesto je za opušteni ručak i uživanje u morskom zraku i kristalno čistim vodama.
-Temple House: Smješten u središtu Necker Island-a, Temple House i Love Temple dijele infinity edge pool, otvoreni dnevni boravak i panoramski pogled. Obje su građeni u istom stilu-Balinese.
-The Beach Pool: Samo uz Beach House, Beach Pool ima infinity bazen zajedno s Pool-Bar-om gdje gosti mogu sjesti i uživati u piću. Tu je i veliki jacuzzi na samoj plaži s prostorom za više od 30 ljudi. U sklopu bazenskog kompleksa je slamnati Crocodile Pavilion sa svojim velikim čvrstim krokodilskim stolom od tikovine.

Kulinarika

Večera u Great House-u s različitim temama. Susret u baru za koktele i krovna terasa za večeru gdje su gosti posluženi dok gledaju zalazak sunca. Na gornjoj razini Beach House-a je veliki stol za blagovanje koji može primiti do 40 gostiju u bilo kojem trenutku s pogledom na teniske terene na jednoj strani i na ocean na drugoj strani. Turtle Beach nudi mnogo mogućnosti za ručak - obično organizirano utrka jedrenja oko otoka koja se završava na Turtle Beach-u pa se ide na piće i piknik ili BBQ-stil ručak. Ako volite popodnevnu aktivnost obližnji greben obećava neke velike mogućnosti ronjenja. Nudi se vrlo jedinstveni twist na tradicionalnom sushi baru i služi se sushi na plutajućem kajak-u napunjenim ledom i ukrašenim prekrasnim cvijećem! Kuhari plutaju kajak dolje na plaži bazenom i i pripremaju sashimi. Bali Hi Beach sadrži jednu od najljepših postavki večere. Nakon sastanka u glavnoj kući za koktele na plaži ćete biti očarani na večeri uz svijeće, veliki krijes i šum valova koji udaraju na plaži.

Beauty and Wellness

Aromaterapija Associates za lice, Balineske masaže, masaža za opuštanje mišića, bamboo masaža.

Sport i slobodno vrijeme

Kite surfing, Water-skiing i wakeboarding, jedrenje, paddleboarding, SUP Polo, kajaking, Sub Wing, snorkelling, ronjenje sa bocom, tenis, pilates i joga, zip-line, olimpijada na plaži, izleti.

Necker Island Luxury Private Island - Virgin Limited Edition