Barbados | Sandy Lane Hotel

Kategorija :
Odredište :
Barbados
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Sandy Lane Hotel


od 6.563 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Elegantan i jedinstven luksuzni resort se nalazi u idiličnom mjestu na bijeloj pješčanoj uvali. Odlična usluga čini resort kao najpopularnijom adresom na Karibima za one koji traže mir, kao i za aktivne goste. Sandy Lane je sinonim za moderni ambijent u punom stilu, sofisticiranosti i sjaju. Ovaj hotel nalazi se na bijeloj pješčanoj plaži i kombinira tradicionalnu kolonijalnu arhitekturu originalne građevine izrađene od bijelog koraljnog kamena s moderno opremljenim luksuznim sobama i apartmanima.

Položaj

Zračna luka Barbados je udaljena oko 27 km.

Sobe

112 luksuznih soba i apartmana, proširila preko 4 krila (Orchid, Turtle, Seahorse i Dolphin Wing). Sa oko 25 kvadratnih metara velikom mramornom kupaonicom s kadom, bide-om, tuš kabinom sa masažom za cijelo tijelo, sušilom za kosu, ogrtačem, king size krevetom ili dva kreveta za jednu osobu, TV-om (sa plosnatim TV ekranom), CD / DVD playerom, telefonom, WiFi-em (besplatno), mini bar-om (bezalkoholna pića uključena), aparatom za kavu / čaj, sefom, klima-uređajem, stropnim ventilatorom i uređenom privatnom verandom.

-Orchid Room (26) cca 72 metara kvadratnih: U Orchid Wing krilu s pogledom na vrt.
-Ocean Room (10) oko 65 četvornih metara: U Turtle Wing krilu s pogledom na more.
-Luxury Ocean Room (60) oko 80 četvornih metara: U Seahorse i Dolphing Wing krilu s pogledom na more.
-Luxury Orchid Suite (6) cca 146 metara kvadratnih: U Orchid Wing krilu, sa odvojenim dnevnim boravkom, garderobom, sobom za goste (oko 14 m²) i pogledom na vrt.
-Dolphin Suite (5) oko 134 četvornih metara: U Dolphin Wing krilu s odvojenim dnevnim boravkom, velikom terasom (oko 27 m²) i pogledom na more.
-Luxury Dolphin Suite (3) cca 146 metara kvadratnih: Kao i Luxury Orchid Suite, međutim, nalazi se u Dolphin Wing krilu s pogledom na more.
-Penthouse: cca 369 m², u Orchid Wing krilu, sa 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, prostranim dnevnim boravkom i prostranim predvorjem. Namještena veranda sa pogledom na more.

Prehrana

Puni engleski doručak u Bajan Blue-u je uključen.

Kulinarika

Lagana gurmanska kuhinja u kombinaciji s mediteranskim utjecajem se poslužuje u L'Acajou. Bajan Blue je na samoj plaži, a služi cijeli dan Europsku, Karibsku i Azijsku kuhinju. Na brežuljku s pogledom na more se nalazi The Clubhouse Restorant koji nudi izbornik za lagani ručak. Spa Café poslužuje lagane obroke, salate i sendviče u opuštenoj, ugodnoj atmosferi.

Sadržaji

Nudi bazen, nekoliko restorana i barova, wellness i spa centar s velikim bazenom, dječji klub "Treehouse" (3-12 godina), teniski klub, tri golf igrališta, trgovine i zlatara.

Beauty and Wellness

The Spa at Sandy Lane nudi prostrane sobe za tretmane, hidroterapeutske bazene i primjene koje su inspirirane utjecajima iz cijelog svijeta. Utjecaji iz Kariba, Sjeverne Amerike, Dalekog Istoka i Europe, u kombinaciji s toplim Barbadskim sastojcima obećava jedinstveno opuštajuće iskustvo. Za naknadu: masaže i tretmani.

Sport i slobodno vrijeme

9 osvijetljenih teniskih terena, fitness centar, jedrenje na dasci, Hobie Cat, ronjenje, kajak, staza za vožnju. Za naknadu: skijanje na vodi, katamaran, vožnja na banani-čamcu, plivanje s kornjačama, ronjenje, vožnja po otoku i putovanja na susjedne otoke mogu biti organizirana. 3 golf igrališta hotela: Tom Fazio, jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera golf igrališta, razvio je Country Club (Green naknada cca 100-230 američkih dolara) i Championship Green Monkey (Green naknada cca 390 američkih dolara). Country Club (6714 m, par 72) nudi raskošno zelenilo, pet jezera i otvorene prostore. Green Monkey, koji je ime je dobio po izvornim zelenim Bajanskim majmunima je nastao u jami s pogledom na Karibe. Za početnike ili za manje zahtjevnu igru, tu je originalni The Old Nine (green fee oko 55-90 američkih dolara). Clubhouse sa restoranom, barom, stazom za vožnju, vozilom za golf igralište, PCA Caddy uslugom.

Sandy Lane Hotel