Bangkok | Tower Club at Lebua

Kategorija :
Odredište :
Bangkok
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Tower Club at Lebua


od 793 kn


Rezerviraj

  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

All-suite hotel, koji kombinira u svim područjima visoku udobnost sa Azijskim dizajnom. Uživajte u prekrasnom pogledu na grad u The Dome-u na vrhu, na krovu hotela. Prostrani apartmani i izvanredni restorani su na vrhu State Tower-a, na 51. katu.

Položaj

First Class Hotel je centralno smješten na Silom Road-u u blizini rijeke Chao Phraya. Zračna luka je oko 30 km udaljena od hotela. Skytrain (Saphan Thaksin) je samo nekoliko minuta udaljen (tijekom dana je moguć transfer od hotela).

Sobe

221 prostrana Tower Club apartmana od 51. do 59. kata su elegantni i moderni i pružaju spektakularan pogled na Bangkok. S odvojenim dnevnim boravkom / spavaćom sobom, kupaonicom, ogrtačem, sušilom za kosu, SAT TV-om, telefonom, radiom, DVD player-om, čajnom kuhinjom i mini barom. Svi apartmani imaju balkon. Ekskluzivno korištenje Tower Club Lounge-a na 52. katu s doručkom, dnevnim kanapee-om, popodnevnim čajem, besplatno korištenje Hispeed Internet-a, WLAN-a, mini bar-a (besplatno, ekskluzivna alkoholna pića), video (na zahtjev).

-Tower Club City View Suite oko 66 metara kvadratnih: Komforni apartman, s pogledom na grad.
-Tower Club River View Suite oko 66 metara kvadratnih: S pogledom na rijeku Chao Phraya.
-Signature Suite Two Bedroom cca 176 m²: 2 spavaće sobe, 2 kupaonice. S pogledom na rijeku Chao Phraya.


Prehrana

buffet doručak u Café Mozu uključen.

Kulinarika

Café Mozu restoran poslužuje sljedeće: doručak, ručak i večeru. Das Breeze na 51. i 52. katu poslužuje azijske specijalitete s prekrasnim pogledom na grad. Višestruko nagrađivani Sirocco sa Mediteranskom kuhinjom se nalazi u 63. katu. U spojenom Sky Bar-u - najveći otvoreni bar na svijetu - imate osjećaj lebdenja iznad Bangkoka. Na Mezzaluna (65. kat) možete uživati u modernoj inovativnoj kuhinji.

Sadržaji

Pored prekrasnog pogleda, hotel nudi 4 restorana, fitness centar, saunu, parnu kupelj, jacuzzi i tretmane i masaže (uz naknadu). Skytrain (Saphan Thaksin) je samo nekoliko minuta udaljen (tijekom dana je moguć transfer od hotela). Mladenci dobivaju bocu vina, voće i cvijeće po dolasku što se ne naplaćuje na medenom mjesecu. Molimo vas da navedete da ste na medenom mjesecu prilikom rezervacije.

Beauty and Wellness

Sauna, parna kupelj, jacuzzi i tretmani masaže (uz naknadu)

Sport i slobodno vrijeme

fitness centar

Tower Club at Lebua