Bangkok | The St. Regis Bangkok

Kategorija :
Odredište :
Bangkok
Cijena :
od EUR
Tip ponude
Smještaj

The St. Regis Bangkok


od 1.170 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Vanvremenska elegancija, velike sobe, panoramski pogled, gastro doživljaj na najvišoj razini hotela renomiranog lanca Starwood Hotels & Resorts koji utjelovljuje suvremenost Tajlandske metropole na elegantan način.

Položaj

Smješten u prestižnom poslovnom okrugu, u prestižnom Rajadamri Road-u s brojnim shopping mogućnostima. Zračna luka je udaljena oko 45 km.

Sobe

176 soba, 51 apartmana od 12.- 24. Kata i 53 privatne rezidencije od 25.-45. Kata su bezvremenski elegantni. Sadrže: kadu, odvojeni tuš, sušilo za kosu, ogrtač, telefon, TV (ravna), Wi-Fi, DVD player, iPod docking station, sef i minibar. 24-satni batler je na raspolaganju.

-Deluxe (55) oko 45-53 četvornih metara: S king size krevetom i pogledom na grad.
-Grand Deluxe (121) cca 45-65 metara kvadratnih: Kao Deluxe soba, prostrana s bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta. S pogledom na Royal Bangkok sportski klub.
-Metropolitan Suite (18) 80-90 m²: Kao Grand Deluxe, ali s odvojenim dnevnim / spavaćim dijelom, kišnim tušem i pogledom na grad.
-Caroline Astor Suite (14) oko 90-115 četvornih metara: Kao Metropolitan Suite, ali prostranija i sa dodatnim prostorom za blagovanje.

Prehrana

Buffet doručak uključen u VIU. Kod rezerviranog polupansiona je večera dodatna, a kod rezerviranog punog pansiona je ručak uključen.

Kulinarika

Savjet u Bangkoku - Zuma - japanski, elegantan, inovativan! U elegantnom Jojo-u se talijanske kreacije služe. Viu sa otvorenom kuhinjom i pogledom na Royal Bangkok sportski klub kao i Skyline, služi izuzetan roštilj. Na povezanoj terasi uživajte u piću koje Infinity Pool bar na 15. katu nudi sa grickalicama i ostalim osvježavajućim pićima. Na 12. katu St. Regis Bar nudi duhovne, klasične koktele, šampanjac i lagane obroke. Popodnevni čaj ponuditi modernom okruženju u Drawing Room-u i The Lounge-u. Gentlemen’s Club-Ambient sa utjecajem klasike mozete iskusiti u Decanter-u.

Sadržaji

Ovaj luksuzni hotel Starwood skupine na 47 kata je najviša zgrada u Bangkoku i ima 3 restorana, 3 bara, fitness centar, bazen, spa Elemis i izravan pristup u Skytrain (nadzemni vlak ). Torta i cvijeće se ne naplaćuju na medenom mjesecu. Molimo da prilikom rezervacije naglasite. Za Mladence: Torta i cvijeće se ne naplaćuju na medenom mjesecu. Molimo da prilikom rezervacije naglasite da ste na medenom mjesecu.

Beauty and Wellness

Bazen, spa Elemis

Sport i slobodno vrijeme

Fitnes centar

The St. Regis Bangkok