Bangkok | Siam Kempinski Hotel

Kategorija :
Odredište :
Bangkok
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Siam Kempinski Hotel


od 1.629 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Oaza tišine s odmarališnim karakterom usred živopisne prijestolnice Tajlanda. Bilo da se radi o poslovnom ili gradskom putovanju - ovaj hotel nudi savršenu ravnotežu za svaki ukus nakon sadržajnih dana odmora. Prvoklasni hotel smješten je usred trgovačke i poslovne četvrti Bangkoka. Kružna zgrada s Royal i Garden Wing grupirana je oko bujnog vrta s 3 bazena. Pogodnosti hotela uključuju 3 restorana, 3 bara, dječji klub (3-12 godina) i The Spa s teretanom, parnom kupelji, saunom i jacuzzijem (tretmani i masaže uz naknadu). Zračna luka je udaljena otprilike 28 km.

Sobe

401 elegantne sobe i 42 apartmana, sa kadom, zasebnim tušem, TV-om, telefonom, WiFi (besplatno), sadržajima za pripremu čaja i kave, sefom, minibarom (besplatno), klima uređajem. Pristup Executive Lounge-u (dnevni kontinentalni doručak, dnevne grickalice, popodnevni čaj, večernji kanapei i kokteli), ne vrijedi u sobi Cabana.

Executive soba, cca 47 m2: ležaljke u Royal Wingu s odvojenim prostorom za sjedenje.

Cabana soba, cca 40 m2: ležaljke u prizemlju Vrtnog krila s privatnom terasom i pristupom bazenu.

Executive Suite, cca 70 m2: Prostrani, elegantni apartman u Kraljevskom ili Vrtnom krilu s odvojenim dnevnim boravkom / spavaćim prostorom.

Duplex Cabana, cca 75 m²: Dvosobni apartman u vrtnom krilu s izravnim pristupom bazenu. Dnevni boravak je u prizemlju, a spavaća soba i kupaonica na prvom katu.

Kulinarika

U Brasserie Europa možete uživati u tradicionalnoj europskoj gurmanskoj kuhinji. Restoran s 1 zvjezdicom Michelin Sra Bua by Kiin Kiin poslužuje kreativna tajlandska jela. Uživajte u laganim obrocima i pićima u niši. 3 bara nude grickalice i pića - Pool Bar Rotunda, bar Hanuman s tradicionalnom ceremonijom čaja i Bar 1897 s ekskluzivnim izborom cigara. Prehrana: Doručak uključen u Brasserie Europa, kontinentalni doručak uključen je u Executive Lounge za izvršne goste.

Siam Kempinski Hotel