Bangkok | Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers

Kategorija :
Odredište :
Bangkok
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers


od 495 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Prvoklasni luksuzni hotel sa vlastitim pristaništem. 4 restorana i barova, od toga jedan sa živom muzikom, coffe shop, business centar, 2 bazena sa swim-up barom, ležaljke i suncobrani i pasaž sa luksuznim radovima. WLAN u hotelu.

Položaj

Direktno na istočnoj obali rijeke Chao Praya. Tržni centar se nalazi odmah pored, a poznati Silom Road je lako dostupan pješice. Hotel nudi besplatan brodski shuttle do Saphan Taksin Skytrain stanice. Oko 37 km do aerodroma.

Sobe

726 soba.
-Deluxe River View: 36m², kupaonica/wc, sušilo za kosu, ogrtači/sobne papuče, TV, telefon, WLAN, pegla, mini bar, klima, sef. Prelijep pogled na rijeku.
-Deluxe Premium River View: 36m², na katovima 17-24, opremljenost kao Deluxe River View.
-Executive Suite: 70m², opremljenost kao Deluxe River View sa odvojenim dnevnim boravkom, tušem i dodatnim TV-om.
-Deluxe Family: 72m², opremljenost kao 2 Deluxe River View sobe, povezane vratima. Prima max 2 odrasle osobe i 4 dijeteta (Unterbr FAAU).
-Club River View Executive: 36m², na katovima 25.-28. Opremljenost kao Deluxe River View, luksuzno uređene. Uračunate su usluge Club-a: pristup u Club Lounge na 27.katu od 6.30h-22.30h, u kojem se poslužuju doručak, popodnevni čaj (14-16h), kokteli (17.30-20h). Ulaz u Club Lounge za djecu samo do 17.30h, u pratnji odrasle osobe. Usluge pranja za 3 komada odjeće po osobi/boravku. 

Prehrana

Kod rezervacije doručka uračunat je bogati švedski stol za doručak. (Kategorija Club River View Executive: doručak uračunat u Club Lounge-u).

Sadržaji

Honeymoon: Putnici koji putuju na medeni mjesec dobivaju voće i cvijeće u sobi na dolasku, 15% popusta na spa tretmane i upgrade iz kategorije Deluxe River View u Deluxe Premium River View.

Beauty and Wellness

“The Royal Orchid Mandara Spa” – ekskluzivni spa nudi masaže, saunu i kozmetičke tretmane uz doplatu.

Sport i slobodno vrijeme

Uračunato: fitness centar, teniski teren.

Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers