Bangkok | Rosewood Bangkok

Kategorija :
Odredište :
Bangkok
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Rosewood Bangkok


od 1.928 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Novi luksuzni hotel hotelskog lanca Rosewood, smješten u četvrti Pathumwan, nudi svaku udobnost za opuštanje nakon napornog dana u gradu. U cijelom hotelu nalaze se prostrane terase s kojih se pruža prekrasan pogled na obris neba. Elegantnost i modernost s tajlandskim naglascima karakteriziraju stil hotela. Pogodnosti hotela uključuju 4 restorana i barova, fitnes centar na 9. katu, unutarnji i vanjski bazen s morskom vodom i whirlpool, te spa centar s 5 soba za tretman, studio za nokte i kosu. Spa centar nudi tajlandski tretman uparen sa modernim wellness proizvodima za regeneraciju i opuštanje nakon dana u gradu. Zbog središnjeg položaja u okrugu Pathumwan, u blizini se nalaze brojni restorani, trgovački centri i aktivnosti. Međunarodna zračna luka Suvarnabhumi udaljena je oko 30 km.

Sobe

U 159 soba i apartmana nalazi se kupaonica s odvojenim tušem, ogrtačem, TV-om (plosnatim ekranom), telefonom, WiFi (bez naknade), sefom, minibarom i klima uređajem.

Deluxe soba, cca 42 m²: Udobna dvokrevetna soba.

Executive soba, cca 42 m2: pogled na skyline

Premier soba, cca 50 m2: 13. - 27. kat, prostrana kutna soba, pogled na skyline.

Manor Suite, cca 79 m²: Suite s odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom.

Kulinarika

Lankorn European Brasserie cijeli dan poslužuje visokokvalitetnu zapadnu i europsku kuhinju. U Nan Bei dobivate autentičnu kinesku kuhinju s brojnim jelima iz sjeverne i južne provincije Kine. U vrhunskom kafiću G&O veliki se naglasak stavlja na zdravu prehranu s regionalnim proizvodima. Mali zalogaji kao i ukusni kokteli i viski dostupni su u Lennon’s. Prehrana: buffet doručak uključen.

Rosewood Bangkok