Bangkok | Pullman Bangkok Hotel G

Kategorija :
Odredište :
Bangkok
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Pullman Bangkok Hotel G


od 385 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Dio Accor grupacije, modernog načina gradnje i uređenja. Na raspolaganju su 3 restorana i 2 bara. Bazen sa pool barom brine za svakodnevno osveženje i opuštanje, nakon obilaska grada. WLAN u ceijelom hotelu.

Položaj

Na centralnoj lokaciji, direktno na poznatom Silom Road-u, sa brojnim prodavaonicama i mogućnostima za zabavu. Skytrain Station je udaljena 5 minuta hoda. Oko 35 km od aerodroma.

Sobe

469 soba.
-G Deluxe: 34 m², moderno uređene, sa velikim panoramskim prozorom. Kupaonica/wc, sušilo za kosu, ogrtači/sobne papuče, TV, iPod®Docking Station, telefon, WLAN, klima, mini bar, aparat za kavu/čaj i sef. -Executive: 34 m², u thai stilu sa puno elemenata od drveta, opremljena kao G Deluxe. Sobe se nalaze na višim katovima. Raspolažu dodatno sa espresso mašinom. Uračunate usluge kluba: ulaz u Executive Lounge (6-23h): ovdje imate check in i check out, dnevno doručak (6-10.30h), tokom cijelog dana bezalkoholna pića, popodnevni čaj (15-17h) i kokteli sa užinom (17-19h). Kasni check out do 16h prema raspoloživosti.
-Suite: 77-165 m², stilski Suite-ovi sa dnevnim boravkom. Opremljenost kao G Deluxe, usluge kluba kao kod Executive-a.

Prehrana

Kat. G Deluxe: kod rezervacije doručka, bogati švedski stol za doručak uračunat. Kat. Exclusive/Suite: doručak u Club Lounge-u uračunat.

Sadržaji

Honeymoon: Putnici na medenom mjesecu dobivaju kolač i cvijećem dekoriranu sobu, na dolasku.

Beauty and Wellness

„Anne Semonin“ spa centar nudi veliki izbor tretmana (uz doplatu).

Sport i slobodno vrijeme

Uračunato: fitness centar (otvoren 24h).

Pullman Bangkok Hotel G