Bangkok | Mandarin Oriental, Bangkok

Kategorija :
Odredište :
Bangkok
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Mandarin Oriental, Bangkok


od 1.633 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Položaj

direktno na Chao Praya rijeci s vlastitim molom. Otprilike 15-ak minuta hoda do poznatog Silom Road-a. Otprilike 36 km do zračne luke.

Sobe

-Superior: 40 m², nalazi se u River Wing-u, s kadom / WC-om i odvojenim tušem, sušilom za kosu, ogrtačem / papučama, flat-screen TV-om, iPod docking stanicom, telefonom, Wi-Fi-em, klima uređajem, mini bar-om, čajem / kavom, sef-om, 24h Butler uslug-om i parcijalnim pogledom na rijeku.
-Deluxe: 40 kvadratnih metara, kao Superior, također na River Wing-u, s izravnim pogledom na rijeku.
-Executive suite: 55 m², elegantan apartman na River Wing-u s pogledom na rijeku. Sadržaj suite-a kao i kod Superior sobe.
-Autor's Suite: 92 m², apartman s prostranim dnevnim boravkom, velikom kupaonicom, WC-om, walk-in ormar-om i balkon-om i pogledom na rijeku. Sadržaj kao i kod Superior sobe.

Prehrana

Bogati buffet doručak uključen.

Sadržaji

Ovaj poznati luksuzni hotel nudi vrhunsku uslugu i aristokratski šarm. Sadrži 8 restorana s azijskom hranom, francuskom i talijanskom kuhinjom, kao i svježe plodove mora. Tu su i 2 bara i kavana. U tropskim vrtovima su smiještena 2 bazena. Poslovni centar, trgovine i frizer su također dostupni. WLAN (uz naknadu).

Beauty and Wellness

Spa je jedna od najboljih u Aziji. Leži na rijeci s brodom za redoviti transfer i nudi saunu i 14 soba za tretmane (uz naplatu).

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: fitness centar, naknada: 2 teniska terena, 2 squash.

Mandarin Oriental, Bangkok